FÅR STØTTE AV KJÆRESTEN: Charlie Hunnam tok avgjørelsen om å ta rollen i «Fifty Shades» sammen med kjæresten sin. Foto: Getty Images

FÅR STØTTE AV KJÆRESTEN: Charlie Hunnam tok avgjørelsen om å ta rollen i «Fifty Shades» sammen med kjæresten sin. Foto: Getty Images

«Fifty shades»-skuespiller frykter ikke sexscenene

Charlie Hunnam (33) har god kjemi med sin motspiller, og er slettes ikke redd for at sexscenene i «Fifty shades» skal bli utfordrende.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I forrige uke bekreftet E.L James - forfatteren bak den mye omtalte boken «Fifty Shades of Grey» - at Dakota Johnson (23) og Charlie Hunnam (33) er tildelt rollene som Anastasia Steele og Christian Grey i filmen basert på boken.

Boken er kjent for sitt dampende erotiske innhold, men det hindret ikke Hunnam i å overveie rollen.

- Hvis du ser tilbake på min historie, var min første jobb i «Queer as Folk», hvor jeg hadde en veldig eksplisitt scene med en mann. Hvis jeg kunne gjøre det da jeg var 18 med en mann, kan jeg i hvert fall gjøre det når jeg er 33 med en kvinne, sier Hunnam til People Magazine.

GOD KJEMI: Charlie Hunnam spiller kjæresten til Maggie Siff i «Sons of Anarchy». Her er de avbildet på rød løper i forbindelse med seriens sjette sesongpremiere. Foto: Getty Images

Tok avgjørelsen med kjæresten

Da rollene ble bekreftet, ble det kjent at Johnson og Hunnam hadde hatt god kjemi seg i mellom på castingen og leseprøvene. Hunnam selv beskriver samspillet mellom Johnson og ham som både spennende, morsomt og rart.

Avgjørelsen om å ta rollen i filmen tok han sammen med sin kjæreste gjennom seks år, Morgana McNelis. Ifølge skuespilleren elsket McNeils bøkene.

- Hun var utrolig spent på potensialet denne muligheten vil gi meg. Om ikke annet tror jeg filmen vil føre oss nærmere sammen, sier han videre til magasinet.

Hunnam er imidlertid innforstått med at det ikke alltid er like lett å dele livet sitt med en skuespiller.

- Det er nok tøft å være sammen med en skuespiller. Det forventes av henne at hun må dele deler av meg hun vanligvis ikke vil dele. Og siden denne rollen er som den er, er det nok ti ganger så mye, sier han til magasinet.

Misfornøyede fans

Enkelte «Fifty Shades of Grey»-fans har imidlertid ikke vært fornøyd med rollebesetningen, siden de mener det er relativt ukjente skuespiller er blitt tildelt rollene, skriver People Magazine.

Ifølge Daily Mail har fans klagd sin nød i sosiale medier.

En fan skal ha twitret: «Hvem i huleste er disse menneskene som fikk rollene i fifty shades

«Ok, de kommer til drepe den, de kommer søren meg til å til å drepe den. Filmen er blitt ødelagt. Fifty Shades kommer til å suge nå», skrev en annen ifølge nettstedet.

Mens Johnson tidligere har spilt i blant annet «The Social Network» og «Beastly», kan Hunnam skilte med rollen som Jackson Teller i serien «Sons of Anarchy».

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder