POSERER: Den amerikanske modellen Kendall Jenner (21) på den røde løperen under Cannes Film Festival 15. mai 2016. FOTO: Anne-christine Poujoulat AFP

Kendall Jenner om Instagram: Anbefaler en pause

Supermodellen Kendall Jenner (21) slettet Instagram søndag kveld, til fansens fortvilelse. Hun foreslår nå at man tar en pause fra det sosiale mediet, men lover å komme tilbake.

Malene Emilie Rustad
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

The Ellen Degeneres Show snakker modell og reality-stjerne Kendall Jenner ut om hvorfor hun valgte å slette Instagram. Fansen fortvilte søndag kveld da de oppdaget at Jenner hadde slettet profilen og alle innlegg.

– Det er galskap for meg at dette ble så store nyheter. Jeg trodde ikke noen skulle bry seg, forteller 21-åringen til Ellen Degeneres.

Har du lest? Kendall Jenner krever 86 millioner kroner.

Jenner hadde 68 millioner følgere på Instagram. Hun forteller at hun er fornøyd med valget om å slette kontoen og vil anbefaler det.

– Jeg holder meg mer unna mobilen. Selv om det bare er Intagram så er man mer til stede i virkeligheten og mer til stede for menneskene foran deg, sier modellen.

Husker du? Kendall Jenner: – Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv.

Til Degeneres forteller Jenner at hun ble litt for opptatt av deletjenesten. Det var det første hun sjekket om morgenen og det siste hun så på før hun la seg.

– Jeg følte meg litt for avhengig. Men jeg kommer tilbake, forteller hun.

Se video under for å se hvordan Kardashian-klanen ble kjent:

Se Kåss Furuseth-søstrene parodiere The Kardashians:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder