GJENSYN: Bella Hadid kaller The Weeknd, eller Abel Tesfaye, for sin beste venn. Foto: Dimitrios Kambouris Getty Images for Victoria's Secret

Ekskjærestene Bella Hadid og The Weeknd møttes på Victoria's Secret-catwalken

Kun uker etter bruddet sto de to på samme scene, hun som modell og han som artist.

  • Maiken Svendsen

Artikkelen er over tre år gammel

I natt gikk det legendariske undertøyshowet til merket Victoria's Secret av stabelen i Grand Palais i Paris. Showet samler flere av verdens største modeller og artister. Blant dem var både Bella Hadid og The Weeknd, eller Abel Tesfaye som han egentlig heter.

Kort tid før showet: Englene samler seg

De to har vært koblet til hverandre de siste 18 månedene, men i november begynte kjendismedier i USA å spekulere på om forholdet hadde tatt slutt. Kilder til både People og E! Online bekreftet bruddet i begynnelsen av november, men paret selv har ikke kommentert sakene.

I går kveld ble de to gjenforent på catwalken til undertøymerket Victoria's Secret. Nettstedet E! News møtte Hadid kun få timer før showet skulle starte, og for første gang etter at ryktene om bruddet startet omtaler modellen artisten som venn.

– Dette er det andre året han opptrer, og jeg tror han vil gjøre det bra. Det er ikke kleint mellom oss, han er min beste venn og jeg gleder meg til å gå under hans opptreden, sa hun.

Fikk du med deg denne?

Bella Hadid: Sykdommen stjal ungdomstiden

Artikkelen fortsetter under bildegalleriet

Dette var Bella Hadids første gang på catwalken til Victoria's Secret. Hennes søster Gigi og venninnen Kendall Jenner gikk for andre gang.

Det anses som en stor ære å gå i det sagnomsuste showet, og særlig å bære «fantasy»-bhen til en verdi av flere millioner kroner. Tyra Banks er blant dem som takker tiden som «engel» for sin modellkarriere, altså tiden hun representerte merket på heltid.

I år var også nordmannen Alexander Harlem med som stylist, og modellen Frida Aasen kom nesten med til catwalken.

Les også

Mer om

  1. Moter og Modeller

Flere artikler

  1. Selena Gomez og The Weeknd kysset og holdt hender på date

  2. «Englene» samler seg

  3. Medier: Superparet Gigi Hadid og Zayn Malik blir foreldre

  4. Brudd for Mohamed Hadid (71) og norske Shiva Safai (39)

  5. Gigi Hadid bekrefter babynyhet og røper «cravings»

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder