GJEMTE SEG: Sandra Bullock skal ha låst seg inne i et rom til politiet kom og pågrep innbruddstyven i hjemmet hennes i Los Angeles. Skusepilleren kom uskadd fra hendelsen. Foto:Joel Ryan,Ap

Politiet fant våpen hjemme hos Sandra Bullocks innbruddstyv

Amerikanske medier melder at mannen som tok seg inn i huset til skuespilleren søndag var i besittelse av et maskingevær og er tidligere dømt for flere kriminelle forhold.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Politiet i Los Angeles fikk meldingen om innbruddet i boligen til Sandra Bullock (49) rundt klokken halv syv søndag morgen, amerikansk tid.

Kjendisnettstedet TMZ skrivet at mannen som er siktet for innbruddet har fortalt til politiet at han ikke ville stjele eiendelene til Bullock, men at han var ute etter henne.

Sandra Bullock var hjemme da innbruddet skjedde, og skal ha låst seg inne i et rom til politiet kom. Skuespillerens fire år gamle sønn skal ikke ha vært i huset. Politiet fikk raskt kontroll på inntrengeren, som viste seg å være en 39 år gammel mann.

Gjerningsmannen skal nylig ha blitt siktet for et annet innbrudd, samt besittelse av våpen og forfølgelse. Han skal imidlertid ikke hatt maskingeværet på seg da han ble pågrepet av politiet i Bullocks hjem. Det ble funnet da politiet gjennomsøkte hjemmet hans, skriver nettstedet.

Det er usikkert hva mannen ville med Sandra Bullock, men TMZ skriver at han trolig ikke var ute etter å skade henne.

Det er ikke første gang skuespilleren blir overrasket av en fremmed mann. Hun har tidligere blitt forfulgt av en psykisk syk mann over lang tid.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder