BLE SYK: Skuespiller Jonah Hill (32) hadde en heller kjedelig reaksjon på pulveret han måtte sniffe under innspillingen av «Wolf of Wall Street». Foto: NTB Scanpix

Jonah Hill tok tulle-kokain - ble innlagt på sykehus

Skuespilleren forteller at han sniffet så mye at han pådro seg bronkitt.

Linn-Christin Marthinussen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Under innspillingen av den biografiske Hollywood-filmen «Wolf of Wall Street», med blant andre Leonardo DiCaprio i hovedrollen, var en del av handlingen å innta store mengder kokain.

Les også: FBI: «Wolf of Wall Street» finansiert med stjålne midler

Naturligvis var det ikke det narkotiske pulveret som havnet i nesen på skuespillerne, men vitamin-pulver.

Likevel - skal man tro skuespiller Jonah Hill (32), som portretterte Donnie Azoff i filmen, fikk ikke konsekvensene av vitamin-sniffingen et heldig utfall.

KOMPANJONGER: Jonah Hill og Leonardo DiCaprio spilte både nære venner og kolleger i «Wolf of Wall Street». Foto: FILMWEB

– Syv måneder i strekk

I et intervju med Bill Simmons i den siste utgaven av HBO-serien «Any Given Wednesday», forklarer Hill at sniffingen førte til et opphold på sykehus i tre uker.

– Dersom man inntar så mye pulver i lungene som vi gjorde, blir man veldig syk. Vi tok falsk kokain hver dag, syv måneder i strekk. Jeg tok så mye at jeg pådro meg bronkitt og måtte på sykehus, forteller han, ifølge New York Daily News.

Til tross for at han fikk en negativ reaksjon av vitamininntaket, forklarer 32-åringen likevel at han aldri hadde følt seg sterkere.

Les også: Jonah Hill hatet sin egen karakter - tigget om rollen

– Jeg har aldri før brukt så mye vitamin D som da. Jeg kunne sikkert klart å løfte en jævla bil over hodet, sier han og ler.

Måtte beklage

Hill slo gjennom i filmen «40-Year-Old Virgin», og har vært med i filmer som «Superbad» og «Knocked Up».

Han har tidligere skapt overskrifter for sitt store vekttap i forbindelse med filminnspilling, i tillegg til at han i forfjor fikk sterk kritikk etter å ha tent på alle plugger mot en innpåsliten fotograf.

Hill, som også er berømt komiker, endte opp med å slenge homsetrakasserende gloser mot mannen, som til gjengjeld reagerte med å stemple stjernen som mobber.

Saken ble behørig omtalt i alle de store amerikanske mediene, og skuespilleren gikk senere ut og beklaget for hendelsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder