PÅ RØD LØPER: Lady Gaga and Taylor Kinney viste seg sammen på The Plaza Hotel i New York i september i fjor. Foto:Larry Busacca,Afp

Lady Gaga er forlovet

Sjekk den steinen!  - Viser frem forlovelsesringen på Instagram

Superstjernen Lady Gaga (28) og hennes kjæreste, skuespilleren Taylor Kinney (33),  skal gifte seg.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Snart ringer kirkeklokkene og kjendisparet blir «You and I» etter at Kinney gikk ned på kne på selveste valentinsdagen sist lørdag, melder Us Weekly.

Ferske bilder tatt mandag viser en smørblid Lady Gaga som ikledd lilla pelskåpe dekker til ringfingeren med hånden og kåpen.

På sin egen Instagram-konto har hun mandag kveld imidlertid ikke samme «Pokerface»: Sammen med teksten «Han ga meg sitt hjerte på valentinsdagen, og jeg sa JA» har artisten publisert et bildet av en finger prydet med en gedigen hjerteformet diamant.

Dermed bekrefter Gaga selv langt på vei at forholdet slettes ikke er noen «Bad Romance».

Times Herald-Record-redaktør Barry Lewis sier til bladet at paret feiret frieriet på restauranten til Gagas foreldre, Joanne Trattoria på Upper West Side på Manhattan.

Kinney spilte Gagas elsker i hennes musikkvideo «You and I» sommeren 2011, og mot slutten av samme år viste de to seg for første gang sammen.

33-åringen er best kjent fra TV-serien «The Vampire Diaries», hvor han spilte Mason Lockwood. Han har i tillegg vært med i enkeltepisoder av seriene «CSI» og «Bones».

Lady Gaga heter egentlig Stefani Germanotta, er vokst opp i New York og slo igjennom i 2008 med albumet «The Fame». Hun er blitt svært kjent for sine oppsiktsvekkende og til tider sjokkerende antrekk.

Da VG intervjuet henne for halvannet år siden innrømmet hun at klærne og parykkene har hjulpet henne til å skjule hvordan hun føler seg.

– Innerst inne er jeg fullstendig schizofren, jeg er gal, jeg skifter parykk, sminke og antrekk flere ganger om dagen for å se ut som helt forskjellige personer, forteller den amerikanske superstjernen, og la til:

– Dette handler om meg og hvordan jeg håndterer ting. Jeg har gjort kunst ut av det fordi jeg elsker å opptre.

Gaga var tidligere sammen med musiker Luc Carl (34) av og på i fem-seks år. Paret gjorde det slutt i 2011.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder