ROMANSE: Damien Hirst og Katie Keight på «Star Wars»-nachspiel i London onsdag kveld. Foto: SPLASH NEWS ,

Damien Hirst (50) festet med 25 år yngre kjæreste

Stjernekunstner Damien Hirst var et eneste stort smil da han ankom «Star Wars»-festen i London med unge Katie Keight (25).

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Keight, som hjemme i Storbritannia omtales som modell og gryende skuespiller, hadde alles øyne på seg da hun ankom «Star Wars»-etterfesten i London sammen med den berømte samtidskunstneren, skriver Daily Mail. De sikter spesielt til 25-åringens svært dristige utringning.

«Damien Hirsts kjæreste ser ut som et kunstverk i seg selv», skriver avisen.

PÅ MOTESHOW: Damien Hirst og Katie Keight på Victoria's Secret-visning tidligere denne måneden. Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images ,

Faktisk skal Hirst ha begynt å date Keight allerede for to år siden, etter å ha blitt forlatt av sin kone, men det er ikke ofte de to viser seg sammen i offentligheten.

Gårsdagen var imidlertid andre gang på kort tid at de var ute på vift. For halvannen uke siden dukket de to opp på undertøysvisningen til Victoria's Secret i London.

Rikeste kunstner

Den britiske kunstneren, som senest for noen uker siden var aktuell med kunstutstilling på Astrup Fearnely-museet i Oslo, holdt armen beskyttende rundt Keight, som er halvparten så ung som ham selv. Keight postet også en selfie av seg og Hirst for sine 11.000 følgere på Instagram.

Hirst er anerkjent som en av de mest innflytelsesrike kunstnerne i sin generasjon, og han har gjentatte ganger hatt utstillinger i Norge. I forrige måned viste museet frem alle sine verk av Hirst for aller første gang samlet, inkludert hans trolig mest ikoniske verk, nemlig diamanthodeskallen, For the Love of God fra 2007. VGs kunstanmelder ga terningkast 4.

Oppdatert? Denne hodeskallen er verdt 611 millioner kroner

Hirst arbeider med både skulptur, installasjoner og maleri og er kjent for å selge for skyhøye summer, som i 2008, da det ble estimert at 223 verk til sammen gikk for over 1,1 milliard kroner.

50-åringen skal være god for over to milliarder kroner, noe som plasserer han øverst på listen over Storbritannias rikeste nålevende kunstnere.

Salgsrekord: Denne gylne oksen gikk for 107 millioner kroner

Sitting pretty for #theforceawakens

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder