Ulrika: - Ble voldtatt av venn

LONDON (VG) Bare 21 år gammel ble Ulrika Jonsson (35) voldtatt av en venn hun skulle gå på kino med.

- Jeg inviterte ham opp i leiligheten min fordi jeg ikke hadde stelt meg ferdig. Han ble veldig lidenskapelig og begynte å kysse meg. Jeg protesterte, men han tvang seg innpå meg og voldtok meg. Det hele kom veldig uventet, og jeg ble fryktelig skremt, fortalte den svenske TV-kjendisen i en dokumentar på Channel 4.

Hendelsen fant sted i 1988, da en ung Ulrika nettopp hadde begynt å arbeide som sekretær for TV-kanalen der hun senere ble kjendis - som værdame. Ulrika sier at hun ikke vil avsløre navnet på voldtektsmannen, men at det ikke var en av hennes TV-kolleger.

- Jeg anmeldte aldri hendelsen, jeg følte det ville bli mitt ord mot hans. Men jeg var ganske dårlig i tiden etterpå, og jeg måtte innlegges på sykehus i fem dager. Voldtekten har gitt meg psykiske sår som ennå ikke er leget, sier 35-åringen.

Etter avsløringene av elskovsaffæren med Englands svenske landslagssjef Sven-Göran Eriksson er Ulrika Jonsson nå utvilsomt en av øyrikets mest omtalte kvinner.

I TV-programmet fortalte 35-åringen også om hvor knust hun følte seg da hennes livs største kjærlighet, Markus Kempen, forlot henne bare et par uker etter at hun hadde født deres datter Bo i fjor.

Jenta ble født med en alvorlig hjertefeil, og Ulrika ble alene med ansvaret for henne.

- Jeg ville ikke leve fordi jeg var så forferdelig redd. Jeg følte meg ansvarlig for Bo - for det valget jeg hadde gjort da jeg ble sammen med faren hennes. Det var et drittvalg, sier Ulrika.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder