PAR: Chloe Green og Jeremy Meeks på Princess Grace Awards Gala i Beverly Hills i oktober i fjor. Foto: MARK RALSTON / AFP

Us Magazine: Topshop-arving gravid med kjendiskriminell

Jeremy Meeks (34) – mannen som ble modell etter at arrestfotoet hans gikk verden rundt – venter angivelig barn med milliardærarving Chloe Green (27).

Artikkelen er over to år gammel

les også

Anastacia får kjolekritikk

Chloe Green, datter til den britiske milliardæren Sir Philip Green, er gravid for første gang, melder Us Magazine, som hevder å ha svangerskapet bekreftet fra kilder tett på den vordende moren.

Flere andre store medier har kastet seg over nyheten, deriblant Vanity Fair.

Barnefaren er amerikanske Jeremy Meeks. Mens Green er arving til en rekke britiske kjedebutikker, deriblant Topshop og Topman, er Meeks best kjent som «den vakre forbryteren».

Meeks ble arrestert av politiet i Stockton i California i juni 2014, mistenkt for gjengkriminalitet og våpenbesittelse. Etter pågripelsen publiserte politiet et såkalt «mugshot» av arrestanten på sin Facebook-side.

To år i fengsel

Det ble starten på en kjendistilværelse for 34-åringen. Bildet spredte seg lynraskt i sosiale medier, og Meeks fikk kallenavnene «Hot felon» og «Dreamy McMug».

Men før han kunne nyte godt av alle modelltilbudene, måtte Meeks sone 27 måneder bak murene etter å ha blitt dømt på flere av totalt 11 tiltalepunkter. Da hadde han allerede sittet over et halvt år i varetekt fordi han ikke hadde råd til å betale kausjonen på syv millioner norske kroner.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Paret ble kjent med hverandre i fjor sommer, men Meeks var da gift med Melissa Meeks (38), som han har en sønn med.

Han har i tillegg vært stefar for ekskonas to barn fra et tidligere forhold, og hun skal ha tatt nyheten svært tungt da bildene av ektemannen og hans nye flamme uventet dukket opp i blader og aviser.

les også

Kjendiskriminell i het flørt med milliardærarving

Meeks søkte om skilsmisse i oktober i fjor, men ifølge amerikanske medier er eksparet ennå ikke formelt skilt.

Samme måned som han søkte om å skilles fra kona, viste Meeks og Green seg sammen offisielt for første gang – under Princess Grace Awards Gala i Beverly Hills.

Green og Meeks demonstrerer mer enn gjerne sin kjærlighet offentlig, selv om de har til gode å kommentere den påståtte babynyheten.

I februar postet førstnevnte dette kyssebildet til ære for kjærestens bursdag:

Noen få dager senere svarte Meeks med å poste dette bilde av seg og Green med teksten: «Gratulerer med valentindagen, kjære. Den første av mange. Jeg elsker deg.»:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder