BLE SJEKKET OPP PÅ FACEBOOK: Selda Ekiz (28) syntes det var så stas å bli sjekket opp på Facebook at det resulterte i kjæreste. Foto: Hallgeir Vågenes

Selda Ekiz (28) forelsket seg på Facebook

Det var først da Gustav Nilsen tok kontakt med programleder Selda Ekiz på Facebook at han fikk henne på kroken.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Gullrutenvinner og Norges nest mest sexy kvinne, Selda Ekiz, traff sin utkårede for første gang for tre år siden.

I et intervju med Stella-magasinet forteller programlederen at komiker-kjæresten først prøvde å vinne henne over ved å spille Maroon 5 backstage, etter et stand-up-show. Det funket ikke.

«Ekiz from a rose»

Da han senere kontaktet den populære programlederen på Facebook med ordspillet «Ekiz from a Rose» fattet 28-åringen betydelig mer interesse.

NYTT INTERVJU: Selda Ekiz snakker ut i Stella. Foto: faksimile


- Det syntes jeg var så morsomt. Så da begynte jeg å snakke med ham, på Face. Jeg var singel og tenkte at jaja, jeg kan jo bare bli kjent med ham, når han er så ivrig. Så viste han seg å være verdens kuleste kar. Det er ikke ofte man treffer på dem, forteller hun til magasinet.

Ekiz og kjæresten har hatt et avstandsforhold i tre år. Mens Nilsen har bodd i Oslo, har hun ferdigstilt masteren i fysikk i Bergen, og jobbet to år ved NRK Trondheim.

Ble slutt med forrige samboer

I et intervju med VG i januar fortalte Ekiz at hun var lei av å ha avstandsforhold. Seks måneder senere har komikerparet endelig blitt samboere. Programlederen innrømmer at hun gleder seg til hverdag med ham.

- Det har vært en myk start, han har vært borte og hatt show, jeg har vært borte på innspillinger og show. Men vi har rukket å dra på Ikea sammen, da, sier Selda, og legger til:

- Jeg har vært samboer før, og da ble det slutt. Så standarden er der at det ikke skal bli slutt. Neida, jeg tror det blir kjempegøy. Frem til nå har vi vært litt sånn feriekjærester, i et avstandsforhold setter man av mye tid når man først er sammen. Nå gleder jeg meg til hverdag.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder