GLEDET SEG: Kronprinsesse Mette-Marit fortalte at hun hadde gledet seg til konferansen og samtalen med Tore Godal. Foto: Jan Petter Lynau

Kronprinsesse Mette-Marit tilbake på jobb i joggesko

Norad-konferansen fikk kronprinsessen til å trosse sykmeldingen. På vei inn til konferansen valgte hun komfortabelt fottøy.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

I utgangspunktet er kronprinsessen sykmeldt til 16. desember, men i forbindelse med dagens Norad-konferanse dukket kronprinsesse likevel opp.

SATSET PÅ KOMFORTABLE KLÆR: Mette-Marit kom avslappet antrukket på Norad-konferansen i dag. Foto: Jan Petter Lynau


For anledningen satset kronprinsessen på et komfortabelt antrekk - godt brukte, praktiske joggesko, marineblå høyhalset genser, sorte bukser og beige trenchcoat.

Siden det ikke var lagt opp til at kronprinsessen skulle møte pressen, ble hun overrasket av blitzregnet som møtte henne da hun ankom. Likevel smilte hun fra øre til øre. Da hun forlot konferansen tok hun seg tid til en kjapp kommentar.

- Jeg føler meg bedre, og det er jeg veldig takknemlig for, sier hun til VG.

Stiv nakke

Før Mette-Marit tok plass på scenen, måtte hun justere på stolen sin for å unngå å vri for mye på nakken.

- Jeg føler meg ikke veldig mobil, sier hun til publikum i salen, og innrømmer at hun har gledet seg til konferansen i hele høst.

Da hun ble intervjuet, la hun ikke skjul på at hun fremdeles er preget av nakkeoperasjonen hun fikk utført i november.

Langt frem i salen satt kronprinsen, som nettopp kom hjem fra Sør Afrika. Etter Mette-Marits samtale skal han videre til Ullevål stadion for å foredra for Norges Idrettsforbund.

Meldte avbud

Kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, sa til VG tidligere i dag at kronprinsessen har uttalt at det går sakte fremover.

- Sykmeldingen hennes vil vare til 16. desember, så vi regner med å ha henne tilbake i jobb over nyttår. Det er ingen planlagte arrangementer før jul, sa Hagen.

Selv om kronprinsessen deltar på konferansen i dag, har hun meldt avbud til Nobelkonserten som avholdes i Oslo Spektrum i kveld. Kronprins Haakon er imidlertid ventet til konserten.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder