Jarl Goli: Har ikke tid til å savne Olga

PÅ KRYKKER: Olga Divakova får ikke være med Jarl Goli i lørdagens «Skal vi danse»-sending. Her møter VG henne på krykker utenfor Oslo S. Foto: VG og TV 2

«Skal vi danse»-Olga (25) skadet - erstattes av Alexandra Kakurina (30)

Tidligere Skal vi danse-vinner Alexandra Kakurina tar over parketten for Jarl Golis (56) partner Olga Divakova.

  • Sofia Storhaug

Artikkelen er over seks år gammel

Jarl Golis danselærer Olga Divakova ble hardt skadet da hun falt på knærne på vei til bussen mandag 9. september.

Tross smerter i menisken i venstre kne valset Divakova seg gjennom direktesendingen sist helg. Nå har legen satt ned foten for videre programmer, gitt henne krykker, og bedt henne ta det med ro.

- Legen fortalte meg at for å bli bedre, måtte jeg ha hvile, så den eneste grunnen til at jeg ikke er i studio nå er på grunn av legens advarsel. Jeg kjente smertene under forrige direktesending, men valgte å fokusere på dansen istedet, sier 25-åringen til VG.

LES OGSÅ: Mona Grudt - Carl I. Hagen virket anspent

Må vente på prøver

Før Divakova kan tre tilbake på dansegulvet igjen må hun få resultatene på MR-prøvene legen har tatt av henne. Svarene på prøvene er avgjørende for hvorvidt Divakova får komme tilbake til årets «Skal vi danse».

- De siste dagene har vært veldig opp og ned følelsesmessig. Det har vært mange turer frem og tilbake mellom legevakten og legekontoret, sier den profesjonelle danseren, og legger til:

- Jeg er jo veldig redd for at prøvene ikke skal være bra, og at jeg ikke kan komme tilbake igjen. Samtidig håper jeg på det beste og er positiv. Jeg er egentlig en ganske rolig person, men jeg synes jo at dette er litt skummelt.

Fikk sjokk

Mens Divakova nå må sitte på sidelinjen i lørdagens «Skal vi danse», er det tidligere vinner av showet, Alexandra Kakurina, som tar over parketten sammen med Jarl Goli. På lørdag skal de opptre med Paso doble til «Don't cry for me Argentina».

- Det var et sjokk å høre at Olga hadde skadet seg. Men jeg sa ja med en gang TV 2 ringte og spurte om jeg kunne vikariere for henne. Jeg opplevde jo det samme for et halvt år siden i «Skal vi stupe», så jeg føler veldig med henne. Det er jo ikke gøy, sier Kakurina til VG.

- Ikke tid til å savne Olga

Skuespiller og programleder Jarl Goli er svært fornøyd med sin nye dansepartner.

- Jeg er strålende fornøyd med å ha fått Alexandra som dansepartner, og utrolig takknemlig for at hun har steppet inn på så kort tid. Alexandra er en beintøff dame og den beste vikaren jeg kunne fått.

- Savner du Olga?

- Jeg har ikke tid til å savne henne. Jeg kan ikke tenke på sånt. Jeg må tenke på å levere en god dans på lørdag. Olga kommer og heier på oss, og det er jeg veldig glad for. Med Alexandra som dansepartner tror jeg nok ikke det blir Carl I. Hagen sin tur til å si «Morna, Jarl», ler han høyt.

Les også

Mer om

  1. Reality-TV

Flere artikler

  1. Olga ute av «Skal vi danse» for godt

  2. Stygg skade ødelegger for «Skal vi danse»-Nadya

  3. Mona Grudt: Litt av noen bein du har Kathrine!

  4. Jarl Golis sommershow floppet - flere har fortsatt ikke fått lønn

  5. De mest minneverdige «Skal vi danse»-øyeblikkene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder