CELEBRE FORELDRE: David og Victoria Beckham må kombinerer rollen som foreldre med superkjendis-statusen. Det mener britene de klarer på ypperlig vis. Her fra fjorårets Vanity Fair-fest. Foto: Getty Images/All Over Press

David og Victoria Beckham topper foreldre-kåring

Superparet David (37) og Victoria Beckham (38) er verdens beste foreldre - det mener deres egne landmenn.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Firebarnsforeldrene kommer nemlig best ut av alle etter en landsomfattende spørreundersøkelse i Storbritannia om hvem som er verdens beste foreldre-rollemodeller, skriver magasinet Marie Claire UK.

Ifølge samme magasin gikk hele 46 prosent av stemmene til fotballproffen og designerkona, som dermed slo knockout på blant annet modell Miranda Kerr og film-ektemannen Orlando Bloom og ikke minst musikkparet Beyoncé og Jay Z.

minMote: Man skal tidlig krøkes- Harper Seven matcher sin mor

David og Victoria Beckham møtte hverandre i 1997 og giftet seg to år senere. Siden det har de fått fire barn sammen - sønnene Brooklyn, Romeo (10) og Cruz (8) - og i 2011 kom lille Harper Seven til verden.

GUTTE-TRIO: De tre sønnene Brooklyn, Rome og Cruz har fått være med mamma og pappa på den røde løperen flere ganger. Her på et fotballarrangement i fjor. Foto: Getty Images/All Over Press


Resultatet fra avstemmingen kommer bare noen dager etter at «the Beckhams» arrangerte et gigantisk bursdagsselskap for eldstesønnen Brooklyn (14) med familie og venner på Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London.

Dermed var hele familien gjenforent etter en travel periode, hvor Victoria blant annet har vist kleskolleksjonen sin på New York Fashion Week. Dit tok hun med seg 19 måneder gamle Harper Seven, som allerede har fått et kjent navn i motebransjen.

STILIG MAMMA: Harper Seven har snart like mye designerklær som fashionista-moren Victoria Beckham. Foto: Scanpix

Siden Harper Seven ble født har nemlig Victoria stadig blitt fotografert med datteren på armen, som regel kledd i matchende klær som mamma. Den lille jenta har allerede fått seg en velfylt designergarderobe med klær blant annet fra Chloé, noe som også har sørget for endel pepper til foreldrene for at de skjemmer bort barna.

Victoria var også en ivrig twitrer kort tid etter fødselen, og la ikke skjul på hvor henrykt hun var over datteren.

David Beckham har tidligere uttalt at han og Victoria er strenge foreldre, men også han tar gjerne med seg barna på sportsarrangementer. I sommer tok han for eksempel med seg to av sønnene på London-OL, hvor de tre ble fotografert mens de lekte og koste seg på tribunen.

Det er i alle fall liten tvil om at Brooklyn har arvet pappas fotballinteresse, og kanskje også talent. I januar spilte han seg nemlig inn på ungdomsakademiet til den velrennomerte fotballklubben Chelsea.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder