GLEMSK: Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip forteller på om konsekvensene ved å ikke finne riktig medisiner for bli kvitt plagene knyttet til at hun har ADHD. Foto:Helge Mikalsen,VG

Frykter for sønnens sikkerhet

Superblogger «Blondinbella» (23) forteller at plager knyttet til ADHD gjør henne bekymret for å glemme sin egen sønn.

  • Marthe Berg

Artikkelen er over fem år gammel

Den svenske toppbloggeren Isabella Löwengrip, som blogger under navnet «Blondinbella», snakker ut om sine problemer knyttet til ADHD, skriver Expressen.

I et innlegg på bloggen beskriver hun seg selv som en levende tornado, på godt og vondt. Hun forteller at hun sliter med å finne en ADHD-medisin som fungerer, og at det har vært en tøff kamp for henne.

«Jeg ringte legen min da jeg var i Danmark og sa at jeg slutter med tablettene, for jeg kjenner ikke igjen meg selv når jeg er så sint. Jeg har jo ferie sammen med familien min og vil være glad, slik jeg pleier å være», skriver hun.

Fikk sammenbrudd

Det var glemsel som fikk Löwengrip til å prøve medisinering, men bivirkninger som sinne og angst har ført til at hun har gått bort fra det igjen. I det siste innlegget på bloggen avslører hun at hun føler skam over å glemme og rote bort ting.

I november i fjor ble superbloggeren mor for første gang, og hun forklarer nå at hennes største frykt er at glemskheten hennes skal gå utover sønnen Gills.

Löwengrip forteller åpenhjertig om at hun fikk et sammenbrudd etter at hun ved en anledning skal ha latt sønnen ligge en kort stund på stellebordet uten tilsyn.

«Det skjedde ingenting denne gangen, men tanken på at han kunne ha ramlet ned fikk meg til å bryte sammen og innse at jeg trenger hjelp til å kontrollere impulsene mine,» skriver hun.

Distre

Hun forteller leserne sine at hun frykter for sønnens sikkerhet dersom hun ikke finner en måte å kontrollere glemselen på.

«Tenk om det ringer på døren og jeg glemmer å ta med meg Gills, slik at han får tak i en for stor bit på tallerken som han setter i halsen? Jeg føler meg veldig dårlig ved tanken på det.»

Hun understreker imidlertid at impulsene er forholdsvis milde, og at hun ikke gjør noe farlig, men at hun er distre og glemmer ting når hun blir avbrutt eller det skjer flere ting på en gang.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder