Skuespiller Lori Loughlin og hennes ektemann Mossimo Giannulli er blant en rekke personer som er tiltalt i opptaksjuksskandalen i USA. Foto: AP / NTB scanpix

Nye anklager mot Lori Loughlin i collegeskandalen

«Full House»-skuespiller Lori Loughlin og ti andre som er anklaget i opptaksjuksskandalen i USA, har fått ytterligere anklager mot seg.

  • NTB-AP-AFP

Loughlin og de ti andre, inkludert hennes ektemann, klesdesigner Mossimo Giannulli, er også tiltalt for å ha inngå et forbund om å bestikke offentlige tjenestemenn.

Det opplyste påtalemyndigheten i Massachusetts tirsdag.

Loughlin og Giannulli er fra før tiltalt for å ha betalt 500.000 dollar, snaue 3 millioner kroner, for å sikre sine to døtre plass i rolaget til University of Southern California til tross for at ingen av jentene drev med roing.

les også

«Frustrerte fruer»-stjerne i omfattende eksamenskandale

Ekteparet har nektet straffskyld for de tidligere anklagene. Det er ikke kjent hvordan de stiller seg til de nye.

Ringlederen bak nettverket av trenere og universitetsansatte som har bidratt, William «Rick» Singer, skal ifølge myndighetene ha distribuert i alt 25 millioner dollar til sine kontakter i bytte for å få tenåringer inn på eliteuniversiteter. Han har erklært seg skyldig og samarbeider med myndighetene.

les også

«Frustrerte fruer»-stjerne i omfattende eksamenskandale

DØMT: Skuespiller Felicity Huffman, kjent fra TV-serien «Frustrerte Fruer» ble 13 september dømt til fengsel i 14 dager. Soningen startet hun 15. oktober. Foto: JOSEPH PREZIOSO / AFP

Loughlin og Giannulli er to av 50 velbemidlede foreldre som er anklaget i collegeskandalen, der også skuespillerkollega Felicity Huffman er inkludert. Hun soner på nåværende tidspunkt en dom på 14 dagens fengsel for ha betalt 15.000 dollar for å gi datteren bedre karakter på en opptaksprøve til et universitet.

Les også

Flere artikler

  1. Skolejuks-saken: Lori Loughlin hevder hun har bevis for sin uskyld

  2. Kjendispar må i fengsel

  3. Hollywood-stjernen Felicity Huffman løslatt fra fengsel

  4. Hollywood-stjernen Felicity Huffman dømt: Får 14 dager i fengsel

  5. Harvey Weinstein stilte opp til intervju - nektet å snakke om overgrepsanklagene

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder