NYTT PAR: Mario Riera og Sofie Karlstad på finalefesten torsdag. Foto: Hallgeir Vågenes, VG

Finalefest i «Paradise Hotel»: – Nå er vi kjærester

ROCKEFELLER OSLO (VG) «Paradise»-deltakerne Mario Riera og Sofie Karlstad bekrefter at de er kjærester.

Torsdag avsluttes den ellevte sesongen av «Paradise Hotel», og et vinnerpar skal kåres. Deltagerne samles fra alle kanter av landet for å feire seg selv i Oslo.

les også

TV3 nekter «Paradise Hotel»-deltager å møte pressen

Det er imidlertid ikke bare god stemning. Flere av deltagerne forteller til VG at det har vært mye dramatikk i kulissene, og at det er veldig dårlig stemning mellom flere av dem.

TV3 sa til VG tidligere torsdag at deltager Jamilla Wais ikke fikk møte pressen etter at hun hadde kalt med-deltager Andreas «TIX» Haukeland rasist på bloggen sin.

Flere seere har også fått med seg hvem som stikker av med seieren på forskudd, etter at en Nettavisen-video ble publisert på MSN, der utfallet av finalen avsløres.

Flere «Paradise»-par

Det har imidlertid ikke bare vært dårlige nyheter rundt programmet det siste døgnet. Tidligere torsdag bekreftet nemlig Mario Riera på bloggen sin at han og Sofie Karlstad er et par, etter at de har hatt en het romanse både inne på hotellet og hjemme i Norge. De to ble tidligere denne måneden samboere i Oslo.

PAR I PARADISE: Mario og Sofie. Foto: Hallgeir Vågenes, VG

– Sofie og jeg har blitt kjærester, sier Mario til VG på finalefesten.

– Vi er like gode til å spoile som Nettavisen. Nå er vi kjærester, bekrefter Sofie.

Hun bekrefter at paret flyttet sammen for over en måned siden.

– Men med alt vi visste kom til å komme på TV og all oppmerksomeheten det vill få, hadde vi ikke lyst til å gå ut med det for tidlig. Vi ville det skulle bli en glad-nyhet, sier hun.

les også

Paradise-Grunde reddet ned fra tre etter fallskjermhopp

– Vi har blitt mer kjent med hverandre på utsiden enn det vi gjorde der inne, legger Mario til.

Trekantdrama over

På spørsmål om de vil kommentere trekantdramaet inne på hotellet, sier Mario:

– Det er glemt. Det har vi lagt bak oss. Vi fokuserer bare på oss nå.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si til det. Det var trekantdrama. Jeg ventet på det, og det var jæ..., men nå er det over og nå er jeg fornøyd, sier Sofie.

Hun medgir at hun før oppholdet påstod at hun 99,9 prosent sikkert ikke skulle få seg kjæreste, men sier hun ofte gjør det motsatte av hva hun sier.

Nok et par

Men de er ikke det eneste paret som «sto fram» på finalefesten. Deltaker Henrik Beyer bekrefter at han er kjæreste med tidligere «Paradise»-deltaker Ingrid Aguiluz.

NYTT PAR: Ingrid Aguiluz og Henrik Beyer. Foto: Hallgeir Vågenes / VG

– Vi er kjærester, sier han til VG.

– Det begynte da vi traff hverandre da jeg kom hjem fra Mexico. Julie arangerte et vorspiel for dem som har vært med på «Paradise» tidligere, og der traff jeg Ingrid. Vi fant tonen og kom veldig godt overens, forteller bergenseren.

– Vi bestemte oss ganske nylig for å være kjærester. Vi er sinnssykt glad i hverandre og har det veldig bra sammen. I dag er første dagen vi går offentlig med det, fortsetter Beyer.

For seerne ble det onsdag klart at de to parene i finalen var Mario Riera og Sofie Karlstad, og Severin Fromreide og Marthe Brenne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder