ENDELIG: Etter 27 år som kjærester, giftet Tina Turner seg med sin 16 år yngre kjæreste Erwin Bach. Foto: REUTERS

Tina Turner er i lykkerus etter bryllupet

Nå avslører nygifte Tina Turner (73) detaljene rundt bryllupseremonien.

  • Sofia Storhaug
  • Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Forrige uke giftet den legendariske sangeren seg med den tyskfødte plateprodusenten Erwin Bach (57), som hun har vært sammen med i 27 år.

Ikledd en svart og grønn Armani-kjole i silke giftet Turner seg i en privat seremoni i Sveits. Den borgerlige seremonien fant sted i Kuesnacht, en forstad til Zurich, hvor paret bor.

Den utradisjonelle kjolen var håndplukket av artisten selv.

- Først tenkte jeg at jeg måtte ha den, selv om jeg aldri kommer til å bruke den. Så tenkte jeg at den kjolen der, skal være brudekjolen min, fortalte Turner.

Gift for andre gang

Ifølge Hello Magazine, som var tilstede under vielsen, var de kvinnelige gjestene iført hvite kjoler, mens mennene hadde svarte slips.

- Seremonien var en blanding av den amerikanske tradisjonen jeg vokste opp med, sammensatt med litt av meg, forklarte sangeren til nettstedet.

Turner har vært gift én gang tidligere med den voldelige og rusavhengige Ike Turner. Hun endte det 14-år lange ekteskapet i 1978, og traff Bach syv år senere på en plateselskapsfest i London.

Sangstjernen legger ikke skjul på at hun trives i konerollen.

- Det er den lykken alle snakker om. Når du endelig kan ta et dypt åndedrag å si «alt er bra». Det er et fantastisk sted å være, utbrøt hun.

Ifølge sveitsisk media var 120 gjester invitert i bryllupet, og blant gjestene var Oprah Winfrey og Bryan Adams.

Ombestemte seg

Paret hevdet lenge hardnakket at bryllup ikke lå i kortene for dem.

- Vi er gift, vi har bare ikke gitt hverandre vårt ja foran en prest. Vi føler ikke noe behov for det, og så lenge vi har det slik, så kommer det nok ikke til å bli noe bryllup, sa Turner til People i 2000.

- Vi trenger ikke være gift for å holde sammen. Noen mennesker trenger den tryggheten, men jeg er av den oppfatning av at hvis du er ordentlig lykkelig med den du er sammen med, så er det ikke nødvendig med slike symbolske handlinger, la Bach til.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder