GOD KJEMI: Ifølge Sondre Lerche, som er den eneste som var mentor i forrige runde, synes kjemien og energien mellom mentorene er bedre i år. Fra venstre: Hip-hop-gudfar Tommy Tee, superprodusent/artist Espen Lind, popstjerne Lene Nystrøm og artisten Sondre Lerche.

«The Voice»-mentorene: - Vi har noen barnslige krangler

Lene Nystrøm (39) er kjærligheten selv, Tommy Tee (41) er bad boy-outsideren, Sondre Lerche (30) er en taktisk Askeladd - mens Espen Lind (41) er den allvitende producerkongen.

  • Camilla Norli

Artikkelen er over seks år gammel

Slik beskriver «The Voice»-mentorene hverandre før det i kveld er klart for ny sesong av sangkonkurransen på TV 2 - og nye såkalte blinde-auditioner - der deltakerne kun synger for mentorenes stolrygger.

Tommy Tee, hip hop-guru (41):

- Hva skal til for at du snur deg?

- Jeg skulle gjerne sagt noe som treffer meg i hjertet, men ofte er det andre ting som spiller inn. Kanskje har vi hørt noe om deltakeren, låtvalget spiller inn, når på dagen vi sitter der og hvor i prosessen vi er. Men så er det jo ganger der en stemme bare treffer en!

- Hvor bra er ditt eget lag?

- Jeg har jo vinneren på mitt lag - dessverre for de andre.

- Hvem krangler mest med av mentorene?

- Jeg krangler ikke så mye. Jeg er på en måte blitt outsideren, de andre har mer å vise til i popverdenen - og ofte har ikke jeg noe å stille opp med hvis både jeg og Espen Lind snur oss. Men det skjer, og da får jeg jo litt ekstra selvtillit.

- Hvem er du i mentor-gjengen?

- Jeg er nok han hip hop-fyren, han litt sære, han som snur seg på mye. Og så har jeg fått bad boy-stempelet - uten at jeg helt skjønner hvorfor. Jeg er jo bare snill.

- Hvilket lag frykter du mest?

- Jeg føler det er ganske åpent, men det spisser seg til etter hvert. Sondre blir tøff, mens Espen har nok det jevneste laget - han er mest nøktern i utvelgelsene sine.

Sondre Lerche (30), artist:

- Hva skal til for at du snur deg?

- Ah, jeg vet ennå ikke hva det er. Jeg overrasker meg selv mange ganger. Jeg prøver å holde spontaniteten i kontakt med intuisjonen.

- Hvor bra er ditt eget lag?

- Jeg tror virkelig at jeg har vinneren på mitt lag.

- Hvem krangler du mest med?

- Lene og jeg har noen morsomme fighter. Hun er så følelsesmenneske og har en tendens til å ta alt jeg sier og bruke det mot meg - og så sier hun ofte: Det var under beltestedet, Sondre - uten at jeg skjønner hva jeg har gjort eller sagt.

- Hvem er du i mentor-gjengen?

- Den mest alternative og med forankring i undergrunnen. Jeg er i en litt annen sfære enn de andre, og er nok litt underdog. Lene f. eks er jo et pop-ikon, hun var jo Katy Perry - bare 15 år for tidlig.

- Hvilket lag frykter du mest?

- Espen og jeg har en tendens til å snu oss på de samme. Han er en sterk motstander.

Espen Lind (41), artist, låtskriver og produsent:

- Hva skal til for at du snur deg?

- Det er alltid en følelse, noe instinktivt og følelsesmessig som slår inn - jeg sitter ikke med kalkulator og skjema. Jeg bryr meg ingenting om teknikk, kun formidlingsevne og de som har noe på hjertet. Det verste jeg vet er de som prøver å vise hvor gode de er til å synge - litt sånn Mariah Carey-stil.

- Hvor bra er ditt eget lag?

- Jeg synes lagene er jevne, men jeg vet jeg har noen på mitt lag som kan vinne hele greia.

- Hvem krangler du mest med?

- Når vi krangler om deltakere, så sier jeg hva som helst for å få den deltakeren. Vi starter saklig og rolig, men så blir det barnsligere og barnsligere. Sondre og jeg har nok flest diskusjoner - og det er ikke særlig stas å tape.

- Hvem er du i mentor-gjengen?

- Jeg vet ikke! Han som alltid maser på deltakerne om å kjenne låten og formidle teksten.

- Hvilket lag frykter du mest?

- Alle lagene har minst én deltaker som kan vinne hele konkurransen.

Lene Nystrøm (39), popstjerne:

- Hva skal til for at du snur deg?

- Det må være en form for individualitet og noe særegent. På blindes-rundene i Danmark (Lene har vært mentor der to ganger), var jeg veldig impulsiv, men jeg har dempet med litt - jeg vet bedre hva jeg har lyst til å jobbe med.

- Hvor bra er ditt eget lag?

- Jeg har absolutt noen sterke stemmer og noen fantastiske personligheter. Spesielt én.

- Hvem krangler du mest med?

- Sondre og jeg kjemper en del. Det er veldig lekent, men så klart litt alvor også.

- Hvem er du i mentor-gjengen?

- Kjærlighetslinken. Jeg er som jeg er, og det er mye følelser. Mens Tommy er den veldig reale gategutten, Sondre er den taktiske Askeladden - og Espen er den litt voksne produsenten som sitter i cardigan og er en vitende gutt.

- Hvilket lag frykter du mest?

- I Danmark kunne jeg sagt det høyt og tydelig, men her synes jeg det er jevnt. Og dette handler ikke om oss, men om å skape én stjerne som kan vinne og gjøre suksess slik at dette showet kan fortsette.

Les også

Mer om

  1. Reality-TV

Flere artikler

  1. The Voice-mentorene må kjempe om Adrian Jørgensen (21): Espen Lind: - Jeg føler det er vi som er på audition

  2. Dommerfavoritt ute av The Voice

  3. Nå vil «The Voice»-mentoren prioritere familien

  4. «The Voice»-Frida: - Har null konkurranseinstinkt

  5. Lærer Tor Kvammen (31) fikk stående applaus i «The Voice»: Espen Lind: - Han kan vinne hele skiten!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder