GODE VENNER: Steven Van Zandt har hatt stor suksess med NRK-serien Lillyhammer, som bestevennen James Gandolfini etter planen skulle hatt en gjesterolle i. Foto: MATTIS SANDBLAD/VG

Sorgtung Little Steven rakk ikke bisettelsen til Gandolfini

Springsteen-musiker Little Steven (62) var ikke i bisettelsen til bestekameraten James Gandolfini (51) fordi han var på turné.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

En uke etter James Gandolfinis brå død, tok familie, venner og fans forrige torsdag farvel med Sopranos-skuespilleren.

Flere Sopranos-skuespillere var tilstede under den to timer lange bisettelsen på Manhatten i New York, men Gandolfinis nære venn fra serien, Little Steven eller Steven Van Zandt som han egentlig heter, var ikke der.

- Jeg måtte spille kvelden før i Spania, og rakk derfor ikke bisettelsen, forteller Little Steven til VG.

Steven Van Zandt, som spilte Silvio Dante i «Sopranos», er i dyp sorg over å ha mistet en nær og kjær venn da VG møter skuespilleren. Han la ikke skjul på hva han følte da han fikk høre den triste nyheten om kameraten.

«Jeg har mistet en bror og en bestevenn. Verden har mistet en av sine største skuespillere noensinne. Maureen og jeg sender vår dypeste medfølelse til Deborah, Michael, Lily og hele Jimmys familie», skrev «Lilyhammer»-skuespilleren på Twitter.

Gjesterolle i Lilyhammer

Little Steven er for tiden i Norge for å gjøre research til en mulig tredje sesong av Lilyhammer. Planen var egentlig at Gandolfini skulle ha en gjesterolle i den populære serien.

- Jeg skrev noe inn i manus, vi diskuterte det og han hadde lyst til å være med. Planen var å filme det neste måned, men det blir dessverre aldri noe av det.

- Skulle scenen spilles inn Norge eller USA?

- Vi skulle kanskje filme den i Norge, det var ikke helt bestemt. Men han hadde veldig lyst til å komme hit, forteller Little Steven.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder