BABYLYKKE: Alicia Keys og ektemannen Swizz Beatz (t.v.), Liv Tyler og skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds.

BABYLYKKE: Alicia Keys og ektemannen Swizz Beatz (t.v.), Liv Tyler og skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds. Foto:AFP,

Klart for kjendis-babyboom i 2015

Kjendiser både i Hollywood og her hjemme i Norge har mye glede å se frem til det neste året.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

I år virker det som om romantikken har stått litt ekstra i sentrum for både norske og internasjonale kjendiser – for på nyåret er det nemlig flere som venter barn.

Her har du en oversikt over noen av de vordende mødrene:

Skuespilleren Blake Lively (27) venter sitt første barn med ektemannen Ryan Reynolds (37). Nyheten ble annonsert på hennes egen hjemmeside, Preserve, hvor hun la ut en rekke bvilder av gravide kvinner, og etter å ha gratulert alle kommende mødre i verden, la hun ut et ekstra bilde – av sin egen bulende mage.

Countrystjernen Carrie Underwood meldte i september at hun og ektemannen Mike Fisher skal bli foreldre for første gang. Også sangeren tok til sosiale medier for å fortelle om nyheten:

Artisten Shakira venter barn nummer to med kjæresten og fotballspiller Gerard Piqué. Graviditeten ble bekreftet kun 19 måneder etter at paret fikk sitt første barn, sønnen Milan.

I oktober bekreftet en representant for «Mad Men»-stjernen Jessica Paré at hun er gravid med sitt første barn. Faren er den franskkanadiske musikeren John Kastner (i bandet All System Go!). De har vært sammen siden 2012, og han har en datter fra et tidligere ekteskap.

Neste år blir det også en kongelig «babyboom» siden både Hertuginne Kate og svenske prinsesse Madeleine er gravide. Førstnevnte har fra før sønnen George, og har nå termin i april. Som i forrige graviditet har hun også denne gangen slitt med ekstrem svangerskapskvalme.

Nyheten om «Maddes» nye graviditet kom for kun fem dager siden, og da ti måneder etter at hun og Chris O'Neill fikk datteren Leonore.

– Vi er veldig glade, og ser frem til å få et nytt medlem til vår familie, hilser de to i en pressemelding fra det svenske kongehuset. Det er foreløpig ikke kjent om det er en liten pris eller prinsesse som kommer til verden til sommeren.

I august kom meldingen om at fans av «Resident Evil» må vente litt ekstra før den sjette filmen i serien kommer til kinosalene. Årsaken er at hovedrolleinnehaver Milla Jovovich er gravid med sitt andre barn.

UTVIDER FAMILIEN: Milla Jovovich og ektemannen og regissør Paul W. S. Anderson. Foto:Misha Japaridze,Ap

– Å blande stuntarbeid, en voksende mage og dreping av zombier ikke er den beste kombinasjonen, skrev Jovovich på Facebook-siden sin på det tidspunktet.

Innspillingen av «Resident Evil: The Final Chapter» er utsatt til sommeren 2015, og er ventet å ha premiere i 2016.

Artist Alicia Keys (33) hadde en gladmelding å dele med følgerne sine på Instagram da hun markerte bryllupsdagen sin: Familien får snart ett nytt medlem.

Fra før har Keys og ektemannen Swizz Beatz sønnen Egypt.

GRAVID: Skuespiller Liv Tyler deltok på et arrangement i november. Foto:Dimitrios Kambouris,Afp

Aerosmith-vokalist Steven Tyler (66) var nylig i Oslo i forbindelse med feiringen av Fredsprisvinnerne og Nobelkonserten. På hjemmebane feirer han nok at datteren og skuespiller Liv Tyler er gravid med sitt andre barn. Barnefaren er fotballagenten Dave Gardner, som også er en nær venn av David Beckham. Tyler har fra før Milo William Langdon med eksmannen Royston Langdon.

Medprogramleder på det amerikanske talkshowet «The Talk» Sara Gilbert venter sitt første barn sammen med kona Linda Perry.

Beverley Mitchell, som mange nordmenn nok kjenner best fra TV-serien «Den syvende himmel», venter sitt andre barn sammen med ektemannen Michael Cameron. Fra før har paret en datter med navnet Kenzie Lynne Cameron.

Rett før jul kom nyheten om at sønnen til Arne Næss jr., Evan Ross (26), venter sitt første barn med sangeren, og lillesøsteren til popartist Jessica Simpson, Ashlee Simpson (30). Fra før har Simpson seks år gamle Bronx fra et tidligere ekteskap.

En annen kjendis som fikk en gladnyhet før julen var «Bones»-stjerne Emily Deschanel (38). Sammen med ektemannen David Hornsby (39) og sønnen Henry (3) utvides nå familien til fire.

Skuespiller Cobie Smulders, som opplevde enorm suksess med TV-serien «How I Met Your Mother», venter nå sitt andre barn med ektemannen Taran Killam.

Forrige gang skuespiller Ali Larter (38) var gravid sammen med ektemannen Hayes MacArthur (37) annonserte hun det på showet til Jimmy Fallon. Da hun nok en gang hadde samme nyhet, valgte hun å gjøre det på samme måte. Larter er mest kjent for rollene sine i «Heroes», «Final Destination» og «Legally Blonde».

Også for skuespiller Vanessa Lachey blir det familieforøkelse til neste år. Hun venter nå sitt andre barn med ektemannen Nick Lachey.

GIFT: Skuespillerparet Sacha Baron Cohen og Isla Fisher. Foto:John Shearer,Ap

«Home And Away»-skuespiller Isla Fisher venter i disse dager sitt tredje barn med ektemannen og skuespiller Sacha Baron Cohen, som også er kjent under navnet «Ali G».

Og hvis man skal tro på ryktene er det enda to kjendiskvinner som har ekstra mye å glede seg til i 2015:

Skuespiller Keira Knightley og ektemannen James Righton venter deres første barn sammen. Det samme venter for kjendisparet Justin Timberlake og Jessica Biel. Ingen av parene har bekreftet babynyheten, men amerikanske medier er ikke i tvil om familieforøkelsene.

Kjendiser og sportspersonligheter her hjemme i Norge har heller ikke ligget på latsiden i året som snart er omme:

I sommer giftet TV 2s sportsanker og programleder Thea Olsen (27) og kjæresten Kristoffer seg. Noen måneder senere kom nyheten om at paret venter sitt første barn sammen og at terminen er i april.

– Dette er min største drøm som går i oppfyllelse. Det er utrolig spennende og jeg har tusenvis av tanker i hodet om hvordan dette kommer til å bli. Nå prøver vi å forberede oss på å få en ny sjef i hus, og ikke minst lite søvn, sa hun til VG i november.

En annen som har termin i april er tidligere skiskytter Tora Berger. Babynyheten bekreftet hun på direkten i NRKs sending fra skiskytteråpningen på Sjusjøen i november.

I august meldte Norges landslagskeeper Katrine Lunde at hun er gravid, og dermed tar seg en håndballpause.

JUBLER: I fjor slo Norge Polen 23-18. Og her ser vi keeper Katrine Lunde jubler etter redning. Ida Alstad med ryggen til. Foto:Bjørn S. Delebekk,VG

– Jeg er lykkelig og gleder meg til å stifte min egen familie, sa hun i en uttalelse.

Lunde er forlovet med den serbiske fotballspilleren Nikola Trajokovic.

En måned tidligere meldte Stavhopper Cathrine Larsåsen at hun og danske Morten Jensen venter barn til vinteren.

– Jeg går glipp av årets friidretts-EM i Sveits i august, men tar sikte på å komme kraftig tilbake i god tid før sommer-OL i 2015

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder