SØTT: Prinsesse Leonore og prinsesse Estelle er yndede foto-objekter. Dette er første gang de er fotografert sammen offentlig. Foto: Kronprinsesse Victoria/Kungahuset.se

Se de nusselige bildene av de svenske prinsessenes første møte

Minnene ble foreviget da kusinene prinsesse Leonore (2 måneder) og prinsesse Estelle (2) møttes for første gang.

Artikkelen er over fem år gammel

De to kusinene er kledd i like hvite kjoler, og man kan tydelig se at den lille prinsessen Estelle er svært interessert i sin lille kusine Leonore.

Minnene ble foreviget av prinsesse Estelles mor, kronprinsesse Victoria. Bildene, som ble delt av Det svenske kongehuset, ble tatt under det svenske kronprinsparets tur til USA.

Bildene har fått navnet «Vårhilsen fra prinsesse Estelle og prinsesse Leonore». De sjarmerende bildene er tatt på et hemmelig besøk i New York, der Madeleine og Chris O'Neill bor.

Kronprinsesse Victoria har tidligere uttalt at hun har vist sin datter bilder av lille Leonore.

En venn for livet

På sin Facebook-side skrev prinsesse Madeleine om forholdet mellom de to små kusinene.

- En kusine er venn for livet.

PASSER PÅ: Prinsesse Estelle er svært interessert i sin lille kusine Leonore. Foto: Kronprinsesse Victoria/Kungahuset.se

Den minste prinsessen, som fikk navnet Leonore Lilian Maria, ble født 20. februar.

Den 8. juni skal prinsesse Leonore døpes. Den lille prinsessen skal dermed døpes på samme dato som da hennes foreldre, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill giftet seg.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniels datter Estelle Silvia Ewa Mary ble født 23. februar 2012.

Det svenske kongehuset har flere ganger delt bilder av den lille sjarmøren, som blant annet har vist seg frem som pepperkakebaker.

Ser likheter

TV2s kongehusekspert Kjell Arne Totland synes bildene er vakre og veldig sjarmerende.

- Jeg merker meg jo at de to er likt kledd - i hvite bomullskjoler med blonde - og Estelle har til og med hvit sløyfe i håret. Hun ser da også riktig så stolt ut, der hun både beundrer og kysser sin lille kusine. Begge bildene er for øvrig tatt av mamma Victoria, som for anledningen viser seg som en glimrende hoff-fotograf.

Han legger til:

- Familielikheten mellom de to kusinene er forresten tydelig. De er begge typiske Bernadotter - med individuelle trekk fra sine respektive pappaer, prins Daniel og Chris O' Neill.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder