Piker, cocktails og yacht for Leonardo DiCaprio

(VG Nett) Det var ikke bare filmpromoteringen på land i Cannes som interesserte Leonardo DiCaprio (38) forrige uke.

Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Torsdag var en solfylt dag som «The Great Gatsby»-skuespilleren bestemte seg for å tilbringe til sjøs. 38-åringen arrangerte nemlig fest på en luksusyacht - og sørget for å invitere med seg flere av det motsatte kjønn på den franske Riviera, skriver britiske DailyMail.

Forrige uke var DiCaprio i Cannes for å promotere sin nye film «Den store Gatsby», som er basert på klassikeren skrevet av F. Scott Fitzgerald.

BILDESPESIAL: Se bildene fra båtfesten her!

Ifølge avisen var skuespilleren i svært godt humør, og vekslet mellom å røyke, drikke cocktails og snakke med flere av de lettkledde kvinnene som var om bord i båten.

Men det skal ha vært en mørkhåret kvinne som fikk litt ekstra oppmerksomhet av 38-åringen. Paret, som var tydelig komfortable med hverandre, tilbragte lengre tid på noen store puter på baugen av båten hvor de snakket og lo sammen.

Båten som var leid inn for dagen har tidligere vært brukt av flere andre store kjendiser - som Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow. Kate Hudson og ektemannen Jamie Hince hadde bryllupsreisen sin om bord i båten som skal være verdt svimlende 37 millioner dollar.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder