BRUDD: Skuespillerne Tom Sturridge og Sienna Miller skal angivelig ha gått hvert til sitt. Foto:Adrian Sanchez-gonzalez,Afp

Utenlandske medier: Sienna Miller er singel

Flere britiske og amerikanske nettsteder melder onsdag kveld at skuespillerparet Sienna Miller (33) og Tom Sturridge (29) har brutt forlovelsen.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ifølge US Magazine har stjerneparet bestemt seg for å gå hver sin vei etter at de har vært kjærester fire år.

Sienna Miller og Tom Sturridge møttes i 2011, forlovet seg i 2012 og fikk datteren Marlowe sammen i juli samme året.

Den lille familien skal ha blitt observert sammen på Ibiza tidligere denne måneden, skiver The Sun.

STJERNEPAR: Sienna Miller og Tom Sturridge sammen med kameraten Robert Pattinson på Vanity Fairs Oscar-fest tidligere i år. Foto:Evan Agostini,Ap

– Han er den perfekte balansen til min galskap, noen som får ham til å høres veldig kjedelig ut, men det er han ikke i det hele tatt, sa Miller om forloveden i fjor, ifølge den britiske avisen.

Sienna Miller har tidligere vært forlovet med skuespillerkollega Jude Law, men forholdet tok slutt i 2006, etter at det året før ble kjent at Law hadde vært utro med barnepiken.

Les også: 7 grunner til at vi aldri glemmer Sienna Millers Cannes-garderobe

Samme året som Miller fant kjærligheten med Sturridge gikk hun ut og refset britisk tabloidpresse. Hun hevdet at de drev en så intens overvåkning av henne at hun begynte å tvile på sin egen familie og vennene sine.

Storavisen News of the World ble senere nødt til å beklage sin oppførsel overfor stjernen i retten, etter at det ble kjent at de hadde hacket seg inn på telefonen hennes og publisert privat informasjon.

Britiske Tom Sturridge er best kjent for sine roller i filmene Being Julia, Like Minds og The Boat That Rocked, mens skuespiller og modell Sienna Miller har spilt i filmer som Casanova, Factory Girl, Interview og The Edge of Love.

Hun hadde også en mindre rolle i den Oscar-vinnende Clint Eastwood-filmen «American Sniper».

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder