- Jeg føler meg fremdeles «hot»!

(VG Nett) Tyra Banks (33) føler seg mobbet etter at lite flatterende bilder av henne i badedrakt ble lagt ut på internett.

  • Mona Bristøl

TALKSHOW-VERTINNE: Amerikanske Tyra Banks. Foto: REUTERS

Bildene av Tyra, som ble tatt under en reise til Sydney, dukket tidligere denne måneden opp på en kjendissladder-side under tittelen «Tyra Banks er feit».

- Det var merkelig å oppleve at folk frydet seg over at det er slik kroppen min ser ut. Det var veldig sårende, sier 33-åringen i et intervju med magasinet People.

Tyra gjør for tiden stor suksess med den superpopulære serien «America's Next Top Model» og med sitt eget talkshowprogram «The Tyra Banks show».

Har lagt på seg

Den tidligere supermodellen innrømmer overfor bladet at hun har lagt på seg siden hun ga seg som modell i 2005. Hun forteller at vekten hennes varierer mellom 66 og 73 kilo, men at alt avhenger av hvordan hun tar vare på seg selv.

- Jeg ønsker ikke å sitte her foran deg å være falsk og si: «Jeg elsker meg selv. Jeg er vakker. Jeg er fantastisk,» sier Banks i intervjuet.

Hun forteller at hun ikke spiser spesielt sunt og at hun ikke lenger trenger å leve opp til «modellstandarden».

- Jeg føler meg fremdeles «hot», men det varierer for hver dag. Det er når jeg tar på meg buksene som passet for et år siden og som ikke passer nå og som gir meg bilringer, at jeg sier «Fanken!».

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder