FÅR TYN: Britney Spears håper at følgerne hennes slutter å tyne henne i kommentarfeltene på sosiale medier. Foto: Chris Pizzello / TT NYHETSBYRÅN

Britney Spears trygler følgerne sine om å være snille

Den amerikanske sangstjernen har sett seg lei av å få slengt dritt til i sosiale medier. – Det finnes ingen god grunn til å mobbe folk, skriver hun.

  • Bjørn Ekker

Britney Spears (38) har et helt spesielt ønske denne jula. Sangstjernen bruker nemlig sin egen Instagram til å be sine følgere om å tenke mer gjennom hva de skriver til henne nå som juleferien snart slår inn.

– Folkens, dette er hvordan juletreet mitt ser ut i år, sier 38-åringen i en video på bildedelingstjenesten, før hun viser fram et massivt tre, prydet av hvite lys - mens Michael Buble’s «Santa Claus Is Coming to Town» runger i bakgrunnen.

Husker du denne? Popstjernen Britney Spears ble i 2014 hentet av ambulanse og måtte igjennom en tre dager lang psykiatrisk evaluering:

I teksten under videoen er Spears imidlertid mye mer alvorlig. Der legger hun ikke skjul på hun med tiden synes det har blitt vanskeligere å dele av privatlivet sitt på sosiale nettverk fordi folk skriver de slemmeste ting til henne.

«God ferie mine venner. Jeg elsker å dele av livet mitt med dere alle, men det har vært vanskelig for meg å fortsette fordi folk skriver de slemmeste ting», skriver hun i posten.

Hun oppfordrer dem det gjelder om heller å ikke følge henne lenger.

«Det finnes ingen god grunn til å hive deg rundt, skrive slemme ting og mobbe folk. Vær heller glad og snill i juleferien», lyder den klare meldingen fra «Toxic»-sangeren.

les også

Britneys far slutter som verge etter familiebråk

I kommentarfeltet under får hun støtte av kjæresten Sam Asghari (25).

«Det er så lett å gjemme seg bak tastaturet eller telefonen og gå til angrep på mennesker. Når de samme personene møter deg i det virkelige liv oppfører de seg plutselig som om de er din største fan og vil ta bilde med deg», skriver han.

les også

Britney Spears får Broadway-musikal

Videoen er i skrivende stund sett drøyt 2,5 millioner ganger.

Nylig delte Britney Spears en video, også det på Instagram, av seg og Asghari, som viste paret feire sangerens 38-årsdag 2. desember. Feiringen fant sted i Miami.

De to viste seg for første gang sammen på rød løper i juli i år.

Les også

Mer om

  1. Britney Spears
  2. Instagram
  3. Sosiale nettverk
  4. Musikk

Flere artikler

  1. Britney fortviler over kritikk: – Veldig sårende

  2. Britney fikk brudd i foten – viser video av uhellet

  3. Britney om eksen: – Et av verdens største brudd

  4. Instagram intensiverer kampen mot falsk informasjon

  5. Cappelen Damm stopper Durek-bok: – Trist det er sensur i Norge

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder