SOM MOR, SÅ DATTER: Lila Moss er på full fart inn i den samme bransjen som gjorde hennes mor Kate verdensberømt. Foto: Stephane Cardinale - Corbis / Corbis Entertainment

Lila Moss i sin mors fotspor

Kate Moss’ 17 år gamle datter jager en modellkarriere.

Det er InStyle som melder dette.

Lila Moss hadde sitt første modelloppdrag for Marc Jacobs Beauty i fjor, og fikk nylig ny tillit for samme oppdragsgiver.

I intervjuet med InStyle snakker Lila Moss - som har sett sin mor på utallige motemoloer gjennom oppveksten - også om hvordan hun opplever å måtte stå mot presset fra sitt berømte etternavn, og hva hun har lært av sin egen supermodell-mor.

– Jeg tror det beste rådet hun har gitt meg er «jobb hardt, vær høflig til alle du møter og vær sikker på at du er komfortabel med alt du gjør, sier Lila Moss.

Lila er bare ett av mange kjendisbarn som trer inn i det samme rampelyset som sine foreldre og nevner Kaia Gerber og Gigi og Bella Hadid som gode eksempler.

les også

Tar oppgjør med kroppsidealet

Pluss content

– De er inspirert av sine mødres karrierer, men har likevel vist at de kan ha andre og egne veier. Ja, vi har det samme etternavnet, men må likevel jobbe hardt for å oppnå tillit og respekt i bransjen. Til syvende og sist ønsker vi bare å gjøre våre foreldre stolte, sier Lila Moss i intervjuet med InStyle.

les også

Kate Moss - ikon for en generasjon

Pluss content

Kate Moss (45) har tidligere sagt til Harpers Bazaar at hun lærer vel så mye fra sin datter som omvendt.

– Hun lærer meg alt. Lila og vennene hennes følger alle skjønnhetsblogger og Instagram-kontoer, og så kommer hun til meg; Mamma, du må prøve dette og dette, uttalte mamma Moss til magasinet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder