GÅR FRA HVERANDRE: Det var under denne konserten i Alton Towers i Staffordshire i England at Fergie annonserte at The Black Eyed Peas tar pause. Her sammen med will.i.am. Foto: wenn.com

The Black Eyed Peas tar pause

(VG Nett) Stjernegruppa The Black Eyed Peas skiller lag på ubestemt tid. Det fortalte de fansen under en konsert i England.

  • Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL


Det var midt under et show i Staffordshire i England i forrige uke, at frontfigur Fergie tok ordet og fortalte publikum at dette var «en veldig spesiell konsert».

Ferige forklarte at hip-hop-gruppen ikke kommer til å spille sammen eller opptre på lang tid fremover - og at de nå tar en pause på ubestemt tid, skriver Huffington Post.

Fergie prøvde så å berolige fansen med å si at «vi vil at dere skal vite at vi elsker dere, og vi takker dere for støtten vi har fått fra begynnelsen».

LES OGSÅ: Norske Mia (10) rocket med prins Harry på The Black Eyed Peas-konsert

Dette er ikke bandets første pause, og sist gang de skilte lag var i perioden 2005 til 2009. Fergie forsikret fansen om at også denne gangen skal de finne sammen igjen om en stund.

«Dette er ikke et brudd, og det er ikke siste gang dere ser oss sammen», ropte hun fra scenen.

Også band-kollega will.i.am. twitret at «The Black Eyed Peas tar en pause: «Akkurat som vi gjorde etter monkey business.. men det betyr ikke at vi skal gi oss».

LES FLERE NYHETER PÅ VG RAMPELYS NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder