DRAMA? Sofia Richie og Justin Bieber da de gikk en tur i Hollywood onsdag, og Selena Gomez under åpningen av en kunstutstilling i mai i år. Foto: SPLASH NEWS/REUTERS

Selena Gomez advarer Justin Bieber mot å true fansen

Justin Bieber (22) truet fansen etter mottagelsen de ga hans nye flørt Sofia Richie (17). Nå blander ekskjæresten Selena Gomez (24) seg inn.

Artikkelen er over tre år gammel

Det var søndag at Justin Bieber truet sine følgere på Instagram med at han vil gjøre profilen sin privat dersom det ikke blir slutt på stygge kommentarer om hans seneste flamme – 17 år gamle Sofia Richie.

Nå har ekskjæresten Selena Gomez blandet seg inn.

I en kommentar på Instagram skriver Gomez «Hvis du ikke kan håndtere hatet så stopp å legg ut bilder av kjæresten din lol – det burde være spesielt mellom bare dere to.»

Hennes innspill går ikke upåaktet hen, og mange gir uttrykk for at de er enige med sangstjernen ved å skrive «#teamselena». På Twitter går emneknaggen #SelenaEndedJustinParty som en farsott.

Kjæresterykter

De siste dagene har det blitt spekulert vilt i om Sofia Richie er Biebers nye kjæreste. Søndag ble de to avbildet hånd i hånd på et kjøpesenter i Tokyo, og på Instagram har de begge lagt ut en rekke bilder av hverandre.

Les også: Monas ville sommer med Bieber

Forholdet til de to har imidlertid blitt like godt mottatt av alle tilhengerne, noe som fikk Bieber til å ta til motmæle.

KRANGEL: Selena Gomez er ikke fornøyd med måten ekskjæresten Justin Bieber håndterer fansen reaksjon på hans seneste flørt. Foto: Skjermdump/Instagram

Ved det siste av hele seks bilder han publiserte av Richie og seg selv sittende i en bil kom han med følgende melding:

«Jeg kommer til å gjøre min Instagram privat om dere ikke slutter med hatet. Dette er ute av kontroll, hvis dere virkelig er fans vil dere ikke være så slemme mot folk jeg liker.»

– Ikke vær sint på fansen

Selena Gomez mener imidlertid popstjernen burde ha reagert annerledes.

«Ikke vær sint på fansen din. De elsker deg og støttet før noen andre», skriver hun.

Bieber til fansen: – Jeg skylder ingen et bilde

Bieber derimot svarer ekskjæresten med å anklage henne for å ha brukt ham for å skaffe seg selv oppmerksomhet.

«Det er morsomt å se at folk som brukte meg for oppmerksomhet og fremdeles prøver å peke på meg. Trist. Bare kjærlighet», svarer Bieber.

AV-OG-PÅ: Selena Gomez og Justin Bieber gjorde det slutt for over tre år siden. Her er de sammen på AMA-utdelingen i 2011. Foto: AP

Husker du? VGTV fikk pris for Bieber-dekning

Selena Gomez og Justin Bieber hadde et beryktet av-og-på-forhold fra februar 2011 til januar 2013, men også senere ble det spekulert i om de var sammen igjen.

Sofia Richie jobber som modell og er datter av artisten Lionel Richie. Frem til nå har hun ikke vært mye i media, men hennes storesøster Nicole var en av verdens mest omtalte kjendiser ti år tilbake.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder