I SORG: Julia Roberts er en av de mest kjente skuespillerne i Hollywood. Hun hadde et vanskelig forhold til søsteren, som mandag ble funnet død. FOTO: AP

Julia Roberts mistet halvsøsteren

Oscarvinnerens familie er i sorg etter at Nancy Motes ble funnet død mandag kveld.

Maria Helgeby
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

- Det er med stor sorg familien til Nancy Motes bekrefter at hun ble funnet død i Los Angeles i går grunnet en mulig overdose. Familien er både sjokkerte og knuste, skriver familien i en pressemelding til People.

Ifølge Daily Mail ble 37-åringen funnet av sin forlovede, John Dilbeck.

I skyggen

Motes var den yngste søsteren til den oscarvinnende skuespilleren. Hun jobbet tidligere som produksjonsassistent for TV-hiten Glee, men skal ha slitt med å vokse opp i skyggen til sin kjente halvsøster.

I et intervju med New York Daily News i 2013 fortalte hun at hun hadde følt seg dårlig behandlet av Roberts, som hun hevdet hadde kommet med «ikke så hyggelige» kommentarer om vekten hennes.

Droppet feiring

Julia Roberts skal ha blitt så knust over dødsfallet at hun skal ha stått over en bankett der alle de oscarnominerte feirer sammen, skriver nettstedet E!News.

Skuespilleren har spilt i en rekke prisbelønte filmer, og har blant annet vunnet Oscar for sin rolle i Erin Brokovich. I år er hun nominert for August: Osage County, en svart komedie med blant annet Meryl Streep og Ewan McGregor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder