FORELDRE IGJEN: Mandag ble prinsesse Madeleine (33) og Chris O'Neill (40) foreldre til en gutt og prinsesse Leonore ble storesøster. Foto:Jon Olav Nesvold,NTB scanpix

Chris O'Neill: - Trøtt, men veldig glad

En smilende Chris O'Neill forlot tirsdag morgen Danderyds sjukhus. - Jeg er trøtt, men veldig glad, sa han før han gjorde tommelen opp til ære for lilleprinsen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det skriver den svenske avisen Aftonbladet som også kan fortelle at Chris O'Neill var tilstede under hele fødselen og at det var han som klippet navlestrengen.

Mandag fikk prinsesse Madeleine (33) og Chris O'Neill (40) fikk en liten gutt. Han er 49 centimeter lang, og veide 3080 gram. Under en pressekonferanse mandag, hvor Chris O'Neill i motsetning til da storesøster Leonore valgte å ikke være tilstede, opplyste jordmoren at prinsesse Madeleine kom inn til sykehuset klokken seks mandag morgen, og at fødselen gikk fort. Klokken 13.45 var gutten født.

LEONORE: Det svenske kongeparet var tidlig ute da Leonore ble født (bildet) og mandag var dronning Silvia og kong Carl Gustaf på plass igjen. Foto:Prinsessan Madeleine,Sveriges Kungahus

Den første reaksjonen var ifølge både jordmor og lege at paret gråt av glede etter fødselen. O'Neill svarte dette på spørsmål fra Aftonbladet tirsdag morgen om det var et søtt, lite barn:

- Naturligvis.

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf var på plass allerede mandag ettermiddag for å bli bedre kjent med det nye barnebarnet.

- Vi er overlykkelige uttalte den barnekjære dronningen til det ventende pressekorpset.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder