FLAKS I UFLAKS: Mahek Chahal ble slått på målstreken av den indiske versjonen av Big Brother, men samtidig ble hun forlovet. Her på besøk i Norge i 2005. Foto: Linn Cathrine Olsen

FLAKS I UFLAKS: Mahek Chahal ble slått på målstreken av den indiske versjonen av Big Brother, men samtidig ble hun forlovet. Her på besøk i Norge i 2005. Foto: Linn Cathrine Olsen

Norsk-indisk Bollywood-stjerne fridd til på direkten

(VG Nett) Mahek Chahal gikk ikke helt til topps i den indiske versjonen av Big Brother, men hun ble forlovet under det direktesendte finalseshowet..

Masha Dundic
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

I tre måneder har den norsk-indiske skjønnheten sittet innestengt i Bigg Boss-huset, som det heter i India. Hun ble stemt ut og var ute i en kort periode, men kom tilbake kort tid før finalen.

I natt var det duket for finale og en av favorittene til å vinne var Chahal, men hun ble slått ut i siste liten av Juhi Parmar, under finalen på den indiske TV-kanalen Colors.

Overraskelse

Likevel var det ikke en trist ende på Chahal sitt eventyr. Like før det skulle avsløres om hun eller Juhi Parmar vant årets Bigg Boss kom Chahals norsk-pakistanske kjæreste, Danish Khan ut på scenen. Til Maheks, som egentlig heter Raspreet store overraskelse gikk Khan ned på et kne og fridde midt under den direktesendte finalen.

Programlederne kaller ham inn på scenen og presenterer ham som Danish Khan fra Norge, som har noe å si Mahek.

- Frøken Raspreet Chahal, vil du gifte deg med meg, spørr Khan.

Mahek Chahal ga sin utkårede et klart og tydelig ja som kan ses i klippet fra den indiske TV-kanalen Colors TV.

Vokste opp i Norge

Danish Khan er dataingeniør. Paret vokste opp sammen i Norge, og ble kjærester for fire år siden. Forholdet har til nå blitt hemmeligholdt, skriver The Times of India.

Chahal flyttet fra Norge til Bombay i India for å bli filmstjerne, hennes Bollywood-debut kom i 2003 da hun spilte i filmen Nayee Padosan. Før hun ble deltaker i Bigg Boss i høst var hun med i det norske realityprogrammet Fristet på TV 3.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder