GRAVID: Rebecca Loos venter barn med en norsk lege. Foto: Reuters

GRAVID: Rebecca Loos venter barn med en norsk lege. Foto: Reuters

Rebecca Loos: - Min norske kjæreste er ikke som Beckham

(VG Nett) Rebecca Loos, kjent for sin påståtte affære med David Beckham i 2004, skryter av sin norske kjæreste i britisk magasin.

Mari Ruus
ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Rebecca Loos er gravid i femte måned, og den spanskfødte 31-åringen viser fram sin voksende mage og snakker om forholdet til den norske barnefaren Sven Christjar Skaiaa i det britiske magasinet Closer.

- Sven er så vakker. Han er høy og blond. Moren min kaller ham for «Den Store Vikingen», sier Loos, og forteller at hun ikke kunne vært lykkeligere.

Da det i februar ble kjent at Loos er gravid med sin norske legekjæreste, svarte Christjar Skaiaa følgende på sms til VG Nett:

- Jeg ønsker ikke å gi en kommentar akkurat nå.

Ikke som David

Selv om Rebecca Loos angivelig har hatt et forhold til den godt gifte fotballstjernen David Beckham, er hun sikker på at hennes norske kjæreste aldri vil være utro mot henne.

- Sven ville aldri vært utro med en annen kvinne, han er ikke som David. Jeg kommer aldri til å være utro eller lyve til Sven, jeg elsker ham så mye, sier Loos i intervjuet ifølge Daily Mail.

Rebecca Loos røper også at hun møtte sin norske kjæreste på en flyplass i fjor sommer. I februar fortalte hun at de traff hverandre i Norge.

- Faren er ikke kjendis. Han er norsk, vi møttes i Norge i sommer, og han er lege, sa Rebecca Loos til en spansk tv-kanal. Hun opplyste også at graviditeten ikke var planlagt, og at babyen i magen er en gutt.

Les mer:Rebecca Loos gravid med nordmann

Forteller om affæren

Biseksuelle Rebecca Loos forteller at hun tidligere har utelukket å slå seg til ro før hun møtte sitt livs kjærlighet.

- Jeg har alltid blitt skuffet i mine tidligere forhold med menn. Jeg har sett utallige par være fanget i miserable ekteskap, og jeg har aldri ønsket det.

- Før jeg møtte Sven hadde jeg slått bort tanken på menn, og tenkt at jeg bare ville ha dem seksuelt. Men nå har jeg møtt «Den Rette» og jeg ønsker å tilbringe resten av mitt liv med Sven - selv om jeg ikke stresser med å gifte meg enda, legger hun til.

Loos sier at hun med tiden kommer til å fortelle barnet sitt om forholdet til David Beckham.

- Jeg vil at barnet mitt skal være uskyldig så lenge som mulig, men når han er eldre kommer jeg definitivt til å fortelle om det.

Les også:Kjøpte nye pupper for Beckham-penger

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder