SKADET: Her ser vi Espen Eckbo bli fraktet inn på sykehuset etter å ha blitt fløyet med luftambulanse fra åstedet. Foto: Andreas Kemenater ,

Espen Eckbo operert på nytt

Komiker Espen Eckbo har måttet operere ryggen på nytt etter frontkollisjonen i Italia for drøye to uker siden.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Inngrepet var omfattende, og helt nødvendig for å forsøke å unngå kroniske ryggsmerter i framtiden.

Det sier Aleksander Herresthal, kollega av Eckbo i produksjonsselskapet Seefood TV, i en pressemelding.

Bakgrunn: Espen Eckbo brakk ryggen i bilulykke

– Det var selvfølgelig en nedtur å få høre at den første operasjonen ikke var tilstrekkelig. Samtidig er Espen takknemlig for muligheten til å bli så bra som mulig. Foreløpig virker det som det siste inngrepet har vært svært vellykket og det gjør at Espen nå kan begynne på opptreningen igjen, sier Herresthal.

Han opplyser samtidig at utsiktene til et helt normalt liv i løpet av noen måneder, er veldig gode.

– Fram til nå har Espen hatt nok med å tenke på helsa og komme seg igjennom operasjonene. Men nå som det verste er over, snakker vi allerede sammen om nye prosjekter Espen har lyst til å begynne å jobbe med, sier Herresthal.

Les også: Eckbo takker for all støtten (VG+)

Det var fredag 29. januar at komikeren var involvert i en alvorlig trafikkulykke på vei til skirennet Marcialonga i Trento i Italia, da bilen han og to familiemedlemmer satt i, kolliderte med en motgående bil.

Eckbo brakk ryggen i det voldsomme krasjet og ble fraktet med luftambulanse til Bolzano-sykehuset. De andre i bilen ble også innlagt på sykehuset, men det gikk det bra med dem.

Programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk, har tidligere opplyst at skaden er i fjerde ryggvirvel, men at 42-åringen har førlighet i begge bena.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder