FANT BABYLYKKEN: Jamie Bell og Evan Rachel Wood tok en pause fra hverandre i 2006. Seks år senere giftet de seg. Foto: PA PHOTOS
FANT BABYLYKKEN: Jamie Bell og Evan Rachel Wood tok en pause fra hverandre i 2006. Seks år senere giftet de seg. Foto: PA PHOTOS

Hollywood-stjerner fikk en sønn

I 2011 fant skuespillerne Evan Rachel Wood (25) og Jamie Bell (27) tilbake til hverandre. Nå har paret blitt foreldre til en sønn.

  • Sofia Storhaug
Publisert:

Skuespillerne møttes i 2005, da begge spilte i Green Days musikkvideo «Wake Me Up When September Ends».

Året etter gikk paret hver til sitt, men fant tilbake til hverandre i 2011. Kort tid etterpå giftet de seg i all hemmelighet og nå har de fått en sønn.

En representant for paret bekrefter barnets kjønn til People Magazine.

- Paret har fått en nydelig sønn, og både foreldrene og barnet har det bra, sier representanten som ikke vil avsløre flere detaljer rundt sønnen.

Bell og Wood offentliggjorde graviditeten i januar.

- Evan Rachel Wood og ektemannen Jamie Bell bekreftet at de venter sitt første barn senere i år, sa en representant for paret til usmagazine.com.

- Paret er henrykt, la representanten til.

Wood er kjent fra filmer som «The Wrestler», «Thirteen» og «The Ides of March», og har tidligere vært forlovet med Marilyn Manson.

Briten Jamie Bell er kjent for rollen som Billy Elliot i filmen med samme navn. Han har også hatt stemmen til Tintin, og spilt i «King Kong».

Publisert: