GODE VENNER: Skuespillerne , fra venstre, Paul Walker, Vin Diesel and Tyrese Gibson avr gode venner. Her poserer de for fotografene før premieren på Fast Five in Rio de Janeiro. Foto:Felipe Dana,Ap

Tyrese Gibson snakker ut: Ville gi opp innspillingen av Fast & Furious 7

Tyrese Gibson (36) snakker ut om den tøffe tiden under innspillingen av Fast & Furious 7, etter skuespiller Paul Walkers bortgang.

  • Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Gibson forteller Huffington Post at innspillingen av Fast & Furious 7 har vært krevende. Grunnen er at alle fortsatt sørger over medskuespilleren Paul Walker.

LES ANMELDELSE AV FILMEN HER!

Paul Walker, som spilte, Brian O'Conner i den populære filmserien, døde under innspillingen av den kommende filmen i november 2013.

– Alt stoppet opp. Vårt første instinkt var å gi opp. Paul var ferdig med 85 prosent av innspillingen. og familien støttet at vi skulle fullføre filmen, sier Gibson.

Walkers to brødre, Cody (25) og Caleb (36) skal holde liv i karakteren Brian O'Conner.

Walker døde to dager etter Thanksgiving og den siste kommunikasjonen mellom Walker og Gibson, var en utveksling av tekstmeldinger der de ønsker familien til hverandre alt godt. Ikke lenge før dette hadde Walker vært gjest i bursdagsselskapet til Gibsons datter.

STORT SAVN: Tyrese Gibson forteller at alle fra settet på Fast & Furious 7 har hatt det tøft i tiden etter Paul Walkers (bildet) bortgang. Han gikk tragisk bort under innspillingen av filmen i november 2013. Foto:Chris Polk,Ap

Minnes i filmen

Filmen ender med en vakker hyllest til Paul Walker.

– Paul var den snilleste fyren i verden. Han behandlet alle likt, uavhengig om du var skuespiller eller vaktmester på settet. Det var ikke bare en død. Det var ikke bare et tap. Det var traumatisk på grunn av måten han døde på, sier Gibson.

Det er endelig duket for norgespremiere for filmen 1. april i år, etter at filmen ble utsatt på ubestemt tid.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder