LAGT NED: Caroline Berg Eriksen har lagt ned bloggen midlertidig og varslet om hackingen på sin egen Facebook-profil mandag kveld. Her er Eriksen sammen med ektemannen Lars-Kristian Eriksen i fjor. Foto: NTB SCANPIX

«Fotballfrue» har stengt bloggen midlertidig

Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksens (26) blogg har blitt utsatt for hackerangrep, og bloggeren har derfor stengt bloggen midlertidig.

  • Martine Haug Nysether

Artikkelen er over seks år gammel

- Har blitt utsatt for hackerangrep, så vi har lagt ned bloggen midlertidig for å hindre dette, skriver den populære bloggeren på sin Facebook-side mandag kveld.

Berg Eriksen er blant Norges mest populære bloggere, som ifølge Blogglisten kan skilte med over 100.000 daglige lesere.

Hvem som står bak angrepet eller hvor lenge bloggen blir nede vet ikke bloggeren noe om.

- Jeg vet ingenting om dette dessverre. Jeg fikk en telefon fra dem som drifter domenet mitt/står for sikkerheten, og de fortalte at bloggen var utsatt for et kraftig angrep og at de derfor la den ned for å hindre dette, skriver Eriksen i en SMS til Dagbladet.

Den kjente bloggeren, som er gift med fotballspiller Lars-Kristian Eriksen (29), ble mor til lille Nelia i slutten av november i fjor.

Fikk kritikk

Berg Eriksen oppdaterer bloggen flere ganger daglig, både med antrekksbilder, oppskrifter, treningstips og sine daglige gjøremål.

Fire dager etter å ha født ei lita jente postet bloggeren et bilde av seg selv i undertøyet på Instagram.

Bildet fikk massiv oppmerksomhet i sosiale medier, og i etterkant skrev bloggeren i en kommentar på sin Facebook-side at hun ikke ville publisert bildet, hvis hun kunne skru tiden tilbake.

Etter bildet i sosiale medier, har Berg Eriksen høstet både ros og kritikk fra andre kjente personer. Kathrine Sørland ga tommel opp, mens blogger Suzanne Aabel kritiserte Berg Eriksen for å forfekte et forskrudd kroppsideal.

Det har ikke lyktes VG å få en kommentar fra Caroline Berg Eriksen eller Lars-Kristian Eriksen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder