Derfor smiler hun ikke på bilder

Victoria Beckham (39) lar seg sjelden avbilde med et smil om munnen. Ifølge kjendisdesigneren skyldes det sjenanse og usikkerhet.

Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Victoria Beckham er ofte å se på eksklusive tilstelninger og premierer verden over.

I motsetning til mange av de andre celebre personlighetene på de røde løperne, smiler hun sjelden når hun poserer.

STOR FAMILIE: Victoria Beckham er gift med David Beckham. Sammen har paret tre sønner og en datter. Foto: Pa Photos

I et ferskt intervju med motemagasinet Vogue forteller firebarnsmoren at det fraværende smilet er noe hun la til seg da hun fikk stjernestatus som «Posh Spice» i Spice Girls på 90-tallet, skriver The Telegraph.

- Jeg var sjenert og usikker på meg selv, sier Beckham, og legger til:

- Jeg måtte finne opp en karakter, og kom på at jeg kunne stirre på folk og lage trutmunn. Det var min egen usikkerhet som førte til at jeg skapte den karakteren.

Unngår fremdeles å smile

I dag, mange år etter suksessen med popgruppen, har Beckham opparbeidet seg ny status som designer.

Hun er for lengst inne i det gode selskap, og hennes design ligger i samme prisklasse som Gucci, Chanel og Pucci. Hun har også vunnet en rekke priser for sin eksklusive design. Hennes perlerad er likevel et sjeldent syn.

- I dag er det blitt en barriere som kommer tilbake når jeg går ut i offentligheten Det er slik berømmelsen har påvirket meg, sier hun.

FERDIG MED SPICE GIRLS: I 2007 hadde Spice Girls bestående av Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell og Victoria Beckham reunion. I 2012 sto de på scenen i forbindelse med avslutningsermonien av OL i London. Foto: Pa Photos

Ferdig med Spice Girls

Spice Girls la opp i 2000, men hadde en reunion i 2007. I intervjuet med Vogue kommer det frem at Beckham ble ordentlig ferdig med jentebandet i 2008, etter deres konsert på Madison Square Garden.

- Det burde ha vært det beste øyeblikket i mitt liv, men jeg ville bare være et annet sted. Det manglet ikke på respekt for de andre jentene eller publikum, men lidenskapen var bare ikke der. Det står i stor kontrast til i min nye karriere, hvor lidenskapen vokser hvert år. Jeg vil bare ha mer, sier Beckham.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder