HELOMVENDING: Sangeren Chris Brown lover fansen at han skal gjennomføre sin plikt som mann og leder, og vil gjennomføre samfunnsstraffen han har fått. Foto: AP

Chris Brown vil være et godt forbilde

Sangeren Chris Brown (24) ønsker å gjøre opp for seg og ser ikke på samfunnsstraffen som et problem lenger.

  • Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Fire år etter at han innrømmet å ha mishandlet sin tidligere kjæreste Rihanna, har sangeren vært inn og ut av retten.

Tidligere denne måneden ble sangeren dømt til 1000 timer samfunnsstraff som han må gjennomføre i løpet av ett år.

Ifølge dommer James Brandlin skal det skje i samarbeid med flere offentlige programmer, blant annet opprydning ved motorveien i California, fjerning av graffiti, og rydding på stranden i staten.

Sangeren twitret at han snart skulle begynne sin siste periode med samfunnstjeneste og snakket om å sette et eksempel for sine fans, skriver nettstedet E! Online.

- Jeg er virkelig glad for å ha fansen min og livet mitt. Selv de beste kan ikke bli en leder.. de må velges av folket, skrev stjernen på Twitter.

Helomvending

Brown sendte sjokkbølger verden rundt i 2009 da bildene av en kraftig forslått Rihanna ble publisert i forbindelse med Grammy-showet.

Nå ser det imidlertid ut til at stjernen har bestemt seg for å få orden på livet sitt og være et godt forbilde. Han lover fansen at han skal gjennomføre den straffen han har fått.

- Samfunnstjenesten er ikke lenger et problem. Jeg gjør hvilken som helst plikt jeg trenger for å oppfylle min rolle som mann og leder, tvitret Brown.

For noen uker siden kollapset popstjernen mens han jobbet i et platestudio i Los Angeles, men ble ikke lagt inn på sykehuset.

- Chris fikk et ikke-epileptisk anfall. Legen hans var hos ham i går ettermiddag, og forklarte at kollapsen skyldes intens trøtthet og ekstremt følelsesmessig stress, både på grunn av pågående angrep av ubegrunnede juridiske saker og evigvarende negativitet, uttalte Browns representant Nicole Perna til USA Today.

I'm truly happy to have my fans and life. Even wit the bs. Can't make a leader.. They have to be chosen by the people. #iju love...
— Chris Brown (@chrisbrown) August 26, 2013
The community service isn't a problem anymore. Ill do what ever duty I need too to fulfill my requirements as a man and a leader.
— Chris Brown (@chrisbrown) August 26, 2013

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder