I FYR OG FLAMME: Jennifer Lopez er kanskje blitt 45 år gammel, men holder seg ennå ekstremt godt. Her under en konsert i Miami i Florida. Foto:Jd3,wenn.com

Jennifer Lopez: - Jeg «horer» ikke rundt

Selv om Hollywood-stjernen er kjent for sine mange ekteskap og kjendiskjærester vil hun ikke bli satt i bås.

Sofia Storhaug
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

– Jeg er ikke en som «horer» rundt og sånne ting. Det er ikke sånn jeg er, fortalte en lattermild Lopez da hun gjestet det amerikanske talkshowet til Chelsea Lately.

Intervjuet er gjengitt av flere nettsider og både Huffington Post, US Weekley, Daily Mail, New York Daily News og E! Online har bitt seg merke i den kontroversielle uttalelsen.

Utsagnet kom under et intervju med komiker og TV-vert Lately, som spurte ut popdivaen om kjærlighetslivet.

I sommer kom nyheten om at sangfuglen og hennes 18 år yngre kjæreste, Casper Smart, går fra hverandre etter to og et halvt år som kjærester. De ble sammen kort tid etter bruddet med ektemannen March Anthony, som hun var gift med i syv år.

Skilsmissen var den tredje i rekken for Lopez. Likevel har ikke hun gitt opp håpet på et fjerde ekteskap.

– Jeg kan godt gifte meg igjen. Jeg liker å være i et forhold, sier den profilerte 45-åringen.

Modellen, skuespilleren, artisten og TV-profilen har mange jern i ilden og er flere ganger blitt kåret til en av verdens peneste.

Da programlederen spør hva som skal til for å vinne Lopez' hjerte sier stjernen at hun ikke er helt sikker:

- Det må være en kjemi der, men jeg pleier aldri å planlegge det, det bare skjer. Jeg må kanskje begynne å planlegge litt bedre.

Den vakre artisten har en rekke kjente ekser og har datet alt fra rapperen Puff Daddy, til fotballspiller Cris Judd og skuespiller Ben Affleck.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder