TAR DAGEN FRI: 16-åringene Sophie Nord (t.v) og Camilla Solheim håper å få et glimt av helten sin i dag. Foto: Øystein David Johansen

Camilla og Sophie (16) skulker skolen for Bieber

Lenge før solen stod opp gjorde jentegjengen fra Oppegård seg klare for å dra på Justin Bieber-jakt i Oslo. Skolen får vente.

ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

- De vet hvor mye det betyr for oss at vårt største idol kommer til Norge, så de synes det er greit, sier de to 16-åringene på spørsmål om hva mor og far sier til at jentene dropper skolen for å jakte på Justin Bieber i Oslo sentrum.

VGTV: Her vinker Justin Bieber til den norske fansen

VG Nett møter de to sammen med flere venninner fra Oppegård utenfor Hotel Royal Christiania, hvor Bieber har bodd siden han kom til landet i går ettermiddag. Litt over klokken syv i dag tidlig var det allerede samlet seg et hundretalls fans utenfor hotellet.

Jentene stod opp klokken fem i morgen, klare for en lang dag i Oslo, en dag hvor få planer om hva som skal skje er kjent.

- Utfordringer

Biebers plateselskap Universal har nemlig ikke bekreftet noe som helst om hvor og når gratiskonserten med pophelten skal finne sted, og det er ventet flere tusener med håpefulle til hovedstaden. Politiet i Oslo innrømmer i VG i dag at dagens konsert kommer til å by på utfordringer for dem, mye på grunn av den korte tiden de har på forberedelser.

- Det er mye enklere for oss når arrangementer er planlagt i god tid og går innenfor et fast regime og fast konsertsted, sier Johan Fredriksen, stabssjef i Oslo politidistrikt.
Sophie og Camilla har sine metoder for å finne ut hva som skjer.

HÅPER PÅ DETTE: Sophie og Camilla håper Justin Bieber dukker opp på verandaen for å vinke, som han til slutt gjorde i går. Foto: Eivind Griffith Brænde

- Vi følger med på nettet, Twitter og nettaviser. Og så hører vi fort hva som skjer rundt her, og løper dit det skjer, forteller jentene som defintivt mener det er verdt å skulke en dag på skolen for å få med seg Bieber-hysteriet.

- Han er helt fantastisk, han er helt ubeskrivelig, det går ikke an å beskrive, sier jentene som bekrefter at det kommer til å stå en del tomme pulter på skolen deres i dag¿

PS: VG Nett har vært i kontakt med jentenes foreldre som har godkjent medvirkningen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder