STJERNER: Carrie Underwood og Brad Paisley under Country Music Awards i Nashville natt til torsdag norsk tid. Foto: Getty Images via AFP

Gravid Carrie Underwood: Venter en gutt

Tradisjon tro lettet countrystjernen på sløret fra scenen.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det var i august at 35-åringen fortalte at hun og ektemannen Mike Fisher venter sitt andre barn. Da hun natt til torsdag norsk tid sto på scenen under årets Country Music Awards i Nashville sammen med vennen og kollegaen Brad Paisley, ble barnets kjønn som ventet et tema.

– Husker du sist jeg tilfeldigvis avslørte kjønnet på babyen din? spurte Paisley.

les også

Sandra Lyng har blitt mor

– Hvem kan noen gang glemme #Bradblewit?, svarte Underwood, og siktet med det til emneknaggen som tok av på Twitter etter at de to sto på samme scene i 2014.

les også

Jenny Skavlan: Baby til våren

Også da var hun gravid, og etter mas fra kollegaen om hun ventet en jente eller gutt, hvisket hun det til slutt i øret hans. Få sekunder senere røpte han nyheten fra scenen.

Denne gangen var det 35-åringen selv som sto for nyheten da hun bekreftet at hun og ektemannen venter gutt nummer to.

les også

Her viser Carrie Underwood seg offentlig for første gang siden ulykken

Paret fikk sønnen Isaiah i februar 2015. Tidligere i høst fortalte hun åpenhjertig om at hun har hatt tre spontanaborter på ett år.

I slutten av 2017 skadet Underwood seg og måtte sy rundt 50 sting. Da varslet hun at hun kanskje ville få varige mén, men stjernen har etter det sett ut som sitt gamle jeg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder