VIL ELDES MED STIL: Halle Berry har riktignok ikke fylt 50 ennå, men hun har allerede planene klare: Hun skal ikke legge ansiktet sitt på operasjonsbordet. Her er skuespilleren avbildet under en prisutdeling i fjor høst. Foto:Evan Agostini,Ap

Halle Berry: Har blitt rådet til kirurgi

Skuespiller Halle Berry (48) har flere ganger fått høre at hun burde legge seg på operasjonsbordet.

  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Når du ser at alle rundt deg gjør det, lurer du litt på om du er nødt til å gjøre det samme for å overleve i bransjen, sier Halle Berry i et intervju med skjønnhetsseksjonen til Yahoo.
Det er plastiske operasjoner hun snakker om. Kirurgipresset herjer i Hollywood som aldri før, forteller skuespilleren. Dette har hun selv fått kjenne på kroppen: 48-åringen har fått høre at hun burde endre på både det ene og det andre.

Inspireres av eldre kolleger

– Det er alltid noen som forslår noe. «Du vet at hvis du fikser litt her og litt der, løfter litt på dette, da vil alt bli så mye bedre», sier skuespilleren – og sammenlikner kirurgimaset med narkotikapress.
Berry understreker at hun ofte minner seg selv på at skjønnhet ikke nødvendigvis handler om kroppen hennes. Dessuten henter hun inspirasjon i sine eldre, vakre kolleger.
– Det er naturlig å bli eldre, og det kommer til å skje med oss alle. Jeg pleier å tenkte på de som eldes på en vakker måte, slik som Lena Horn. Og Jane Fonda – jeg vet ikke hva hun har gjort eller ikke gjort, men hun ser uansett fantastisk ut, sier Berry.
I fjor høst fikk kollega Renée Zellweger mye oppmerksomhet da hun dukket opp på Hollywood-fest: Skuespillerens ansikt var merkbart annerledes enn før. Selv hevdet Zellweger at de påståtte forandringene skyldes et mer givende liv.

DEN STOLTE FAR: Halle Berry og Olivier Martinez fikk sitt første felles barn høsten 2013. Her poserer de vordende foreldre på den røde løperen. Foto:Pierre Andrieu,Afp

Bør slutte med ønsketenkning

For Halle Berry er det viktig at hun ser ut som seg selv, også når hun blir eldre. For mange kosmetiske operasjoner fører til at du ikke ser ut som deg selv lenger, tror skuespilleren.
– Vi må slutte å ønske oss det utseendet vi hadde for mange år siden. Istedet bør vi omfavne det vi har og være fornøyde med det. Det er sikkert lett å si sånne ting, men dette er målet, sier Berry.
Det er 13 år siden hun ble belønnet med Oscar-statuett for innsatsen i suksessfilmen «Monster's Ball». Siden den gang har Berry hatt både oppturer og nedturer på det store lerretet, men fjorårets «X-men»-film fikk flere hyggelige tilbakemeldinger av anmelderne.
Hyggelig er det forhåpentligvis i heimen også: For et drøyt år siden ble Berry og ektemannen Olivier Martinez foreldre til en liten gutt, Maceo. Fra før har skuespilleren en datter, Nahla, som hun fikk sammen med ekskjæresten Gabriel Aubry.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder