Tone lot seg lure av falsk Bono

Innrømmer at hun gikk "fem på"

https://www.instagram.com/p/BDGAek0FwCC/

FALSK BONO: Tone poserer med det hun tror er U2-vokalist Bono.

Her poserer Tone Damli med en «superhyggelig og imøtekommande» Bono. Problemet er bare at det er en look-alike.

Artikkelen er over fire år gammel

I går postet en begeistret Tone Damli et bilde med «Bonolicious» og teksten «Sjå kem eg fann i Dublin!» på Instragram. Til tv2.no forteller hun at hun er veldig glad i U2 og at de er superstas å møte internasjonale stjerner.

På sin egen blogg skriver hun mer om møtet den internasjonale «stjernen»:

«Markus og meg satt på No 27 Bar & Lounge på The Shelbourne Hotel i går for å ete lunsj og ta ein glass vin, og plutselig så står det ein fyr rett ved oss som eg selvfølgelig drar kjensel på kjapt. Bono!! Eg er ganske så begeistra for mannen, så dette syns eg var fryktelig morro. Han var superhyggelig og imøtekommande da eg spurte om eit bilde. Stakkars mann, han blir sikkert rent ned av slike som meg, men pokker heller, eg kunne ikkje la sjansen gå fra meg».

Les også: Nå vil Tone være rampete igjen

Artisten er i Dublin med kjæresten Markus Foss i forbindelse med poker-NM der hun deltar som ambassadør for spillselskapet Betsson.

«Tone gikk all inn da Bono dukket opp», skrev tv2.no, som selv ble lurt. Senere fulgte de opp med en sak om at både Tone og TV2 hadde gått fem på.

BLE LURT: Tone Damli Aaberge og kjæresten Markus Foss er for tiden i Dublin. Her på Elles sommerfest i juni i fjor. FOTO: STIAN GREGERSEN, VG Foto: Stian Gregersen VG

Til TV2 innrømmer Damli at hun ble lurt:

– Jeg synes det er gøy og jeg innrømmer at jeg har gått fem på, sier Tone til TV 2 da vi ringer henne for å konfrontere henne med alle kommentarene som har haglet inn i det siste, både på sosiale medier og til TV 2.

Les også: Riving av Tones bolig frarådes på det sterkeste

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder