INGEN BJØRNESJARMØR: Ungpikeidolet Justin Bieber har åpenbart ingen stor fanklubb blant russiske brunbjørner... Foto:Sven,Pa Photos

Justin Bieber reddet mann fra bjørneangrep

Selv ikke bjørner kan fordra musikken til Justin Bieber...

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Den russiske fiskeren Igor Vorozhbitsyn (42) var døden nær da han ble angrepet av en brunbjørn.

Den «heldige» russeren ble imidlertid reddet da mobilen hans begynte å ringe, og Justin Bieber-ringetonen hans skremte bjørnen til skogs.

Vorozhbitsyn skal ha vært på vei til sin lokale fiskeplass i republikken Sakha i Russland, da den Bieber-hatende bjørnen dukket opp fra intet og slo ham ned, melder Central European News, ifølge New York Post.

42-åringens liv ble reddet da telefonen hans begynte å spille ungpikeidolets monster-hit «Baby».

– Jeg kunne ikke tro at jeg hadde så flaks når telefonen begynte å ringe og skremte bjørnen bort, sier Vorozhbitsyn til New York Post, og forsetter:

– Jeg vet at den slags ringetone ikke er alles favoritt. Det er barnebarnet mitt som lastet den ned på telefonen min, som en spøk, forklarer han.

Dyrelivseksperter den amerikanske avisen refererer til, avkrefter derimot at det var Justin Biebers sang som skremte bort den aggressive bjørnen, men derimot volumet på ringetonen.

– Noen ganger kan en skarp lyd være nok til å skremme bort bjørnen, og en uventet ringetone er et eksempel på en slik lyd, forteller en ekspert til Central European New.

Den russiske fiskeren fikk flere kutt og store blåmerker i ansiktet og på brystet etter det brutale angrepet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder