FORSIDEPIKE: Ifølge US Weekly skal Caitlyn Jenner kle seg naken for magasinet Sports Illustrated. Foto: Danny Moloshok Reuters

Amerikansk kjendisblad: Caitlyn Jenner kaster klærne på forside

Reality-stjernen Caitlyn Jenner (66) skal angivelig posere naken på coveret av neste nummer av Sports Illustrated, kun iført det amerikanske flagget og sin egen OL-medalje.

 • Hanne Kreutz-Hansen

Artikkelen er over fire år gammel

Det melder flere amerikanske medier som referer til kjendisbladet US Weekly. Det er i neste nummer av magasinet Sports Illustrated hun skal kle seg helt naken, ifølge en US Weekly-kilde.

Jenner skapte store overskrifter da hun skiftet kjønn og for første gang fremsto som kvinne på coveret av Vanity Fair i fjor sommer. Da var hun bare kledd i en badedrakt. Nå skal hun angivelig ta det et skritt lengre.

Fikk du med deg? Caitlyn Jenner (66) klar for TV-serie

Nyheten er ikke bekreftet av Jenners management.

OL-mester

Det kommende coveret skal angivelig markere at det er 40 år siden den tidligere friidrettsstjernen Bruce Jenner ble olympisk mester under sommer-OL i Montreal i 1976. Jenner var den gang en av USAs største idrettshelter. For folk under 40 år er nok imidler Jenner bedre kjent som pappa i realityserien «Keeping Up with the Kardashians», og nå som transkvinne i TV-serien «I am Cait».

I fjor fortalte Jenner på bloggen sin at OL-medaljen er hennes stolteste eiendel. Likevel har medaljen ligget gjemt i en sminkeskuff i alle disse årene, fordi hun ikke ville at barna hennes skulle føle at de måtte ha en medalje for å lykkes i livet.

Ler mer: Caitlyn Jenner på liste over verdens mektigste kvinner

Og lykkes har barna, i alle fall med å bli kjendiser. Jenner har Kylie (18), Kendall (20), Brody (32) Brandson (34), Casey (35) og Burt (37) fra to tidligere ekteskap i tillegg ble Bruce stefar for Kourtney (37), Kim (35), Khloe (31) og Rob (29) Kardashian da han giftet seg med Kris Jenner. Nå er også de skilt.

Naken familie

I dag har flere av barna millioner på millioner av følgere i sosiale medier, og sørger nesten daglig for nyhetsoppslag på nettaviser verden over. Gjerne minimalt antrukket.

Amerikansk kjendispresse: Ny Kardashian-baby på vei.

Allerede under innspillingen av første sesong av «Keeping Up with the Kardashians» i 2007 poserte mor Kris toppløs, pussig nok såvidt tildekket av et flagg og en medalje. Samme år kledde Kim Kardashian av seg for første gang, i Hugh Hefners Playboy-magasin.

Siden har selfie-dronningen vakt oppsikt med en rekke nakenbilder i sosiale medier. Størst oppstuss skapte Kims rumpestunt i Paper Magazine i 2014, hvor hun først herjet internett med sin oljede bakdel, før magasinet senere på kvelden la ut en såkalt «full frontal».

Mer om saken: Kardashians rumpe herjer på internett

BARE NESTEN: Kim Kardashian og mannen Kanye West på Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala i 2015. Ikke helt naken denne gangen. Foto: Timothy A. Clary Afp

Fikk naken-kritikk

Da Kim Kardashian gikk gravid med sitt andre barn i høst, ble det spekulert i om hun benyttet surrogatmor. Hun svarte med å legge ut en nakenselfie fra dusjen.

Det skulle ikke gå mer enn tre måneder etter fødselen av sønnen Saint West, før en ny nakenselfie var postet. Denne gangen var hun kliss naken, bare dekket av små sladder. Det fikk kjendiskvinner som Bette Midler (70) og Chloë Moretz (19) til å rase, men Kim valgte å svare med enda en nakenselfie.

Bare to uker før fødselen lot storesøster Kourtney seg fotografere med naken gravidmage i magasinet DuJour. Og i fjor sommer tok det litt av under en fest for lillesøster Khloe, som deretter la ut nakenbilder av seg selv smurt inn i glitter på en bassengkant.

Ler mer: Kendall Jenner blottet rumpa på Vogue-fest

PÅKLEDD: Søstrene Kendall Jenner (høyre) og Kylie Jenner på American Music Awards at the Microsoft Theater i november i fjor. Foto: Valerie Macon Afp


Da modellen Kendall Jenner feiret 40 millioner følgere på Instagram med å legge ut et bilde av en sensurert naken pupp i fjor, var det lillesøster Kylie (18) som hadde tatt bildet.

Minstemann i flokken har da også for lengst hevet seg på nakentrenden og har bygget seg opp en fanskare på over 60 millioner instagram-følgere med sine sexy selfies.

Ler mer: Bildene som gjorde at Kylie fikk én milliard likes

Les også

 1. Caitlyn Jenner (66) klar for TV-serie

  Realitystjernen har sikret seg en rolle i serien «Transparent».
 2. Amerikansk kjendispresse: Ny Kardashian-baby på vei

  Kardashian-familien utvides stadig; denne gangen skal Rob Kardashian (29) vente barn med forloveden Blac Chyna (27).
 3. Familien Kardashian gleder seg til å feire jul med Caitlyn Jenner: Khloe Kardashian: – Hun er fortsatt faren vår

  Khloe Kardashian (31) sier familien sørger over «tapet» av faren etter kjønnsoperasjonen – samtidig som de gleder seg…
 4. Her glitrer en naken Khloe Kardashian

  Khloe Kardashian (31) har latt seg fotografere i glitrende omgivelser – bokstavelig talt.
 5. Caitlyn Jenner er nå offisielt en kvinne

  En dommer i California innvilget fredag Jenners (65) søknad om å endre navn og kjønn.
 6. Kardashians rumpe herjer på internett

  Det amerikanske bladet Paper Magazine ville skape så mye blest som mulig på internett, og brukte Kim Kardashian West…
 7. Kendall Jenner krever 86 millioner kroner

  Modellen og realitystjernen mener hudpleieselskapet Cutera…
 8. Kylie Jenner har slitt med farens kjønnsskifte

  17-åringen innrømmer i realityprogram at hun til tider hater livet sitt.

Flere artikler

 1. Nå får Kylie Jenner sin egen TV-serie

 2. Kylie Jenner poserer splitter naken for Playboy

 3. Caitlyn Jenner deler livshemmeligheter i ny bok

 4. Her poserer Caitlyn med OL-gullet

 5. Kris Jenner: – Alt Caitlyn skriver er oppdiktet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder