BLIR ENDELIG FORELDRE: Louise Angelica og John Arne Riise, her på «Allsang på grensen» i fjor sommer. Foto: Therese Alice Sanne

John Arne Riise blir far igjen

Det avslører Riise selv til VG.

– Jeg kan bekrefte at Louise Angelica er gravid. Vi er veldig glade om dagen, sier Riise til VG.

Dette blir 38-åringens fjerde barn, men det første til kona Louise Angelica (28). Termin skal være i august.

John Arne Riise har to barn fra sitt forrige ekteskap med Maria Elvegaard, men fikk også en datter i sitt aller første ekteskap med Guro Havnevik.

les også

John Arne og Louise Angelica Riise selger huset

Nyheten troner også øverst på Instagram-kontoen til Louise Angelica Riise.

Med Louise Angelica er altså John Arne Riise gift for tredje gang - og klar for sitt tredje kull med barn. Men hadde det vært opp til han selv, hadde Riise vært gift bare denne ene gangen.

I sin selvbiografi, «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise» innrømmer han nemlig at han kunne vært sine to første ekteskap foruten.

les også

John Arne Riise på fotballkamp med Daniel Craig: – Jeg er som Bond, liker fart, spenning og fine damer

«Jeg blir flau når jeg sier det, for jeg ser jo i ettertid at jeg gjorde nøyaktig det samme i to ekteskap: Jeg fridde fordi det til slutt virket som den eneste mulige utveien. To ganger giftet jeg meg selv om jeg – allerede før vielsen – visste at dette ikke var riktig», skriver han i boken.

Under annonsen tar Riise også av!

Fullt så gode nyheter for John Arne Riise var det ikke i DN i dag, som melder at Skatt Øst har begjært konkurs i Riises heleide selskap «Alle skal med».

Vurderte sterilisering

I boka skriver John Arne Riise - først gjengitt i Se og Hør - også at han vurderte å sterilisere seg etter sine to ekteskap, men at han revurderte dette da han traff sitt livs store kjærlighet, Louise Angelica Markussen, som hun het før hun giftet seg med Riise.

les også

John Arne Riise holdt sjokk-exiten hemmelig for alle

«Jeg bodde hos bror min og kona hans. Jeg hadde bestemt meg for å sterilisere meg. Jeg skulle bare vente til sesongen var over, så skulle jeg gjøre inngrepet til sommeren», skriver han.

I går ble det også klart at John Arne Riise blir sportsdirektør i den maltesiske toppklubben Birkirkara.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder