I OSLO: Nick Jonas besøkte Norge i forbindelse med promotering av albumet hans. Her er han sammen med Priyanka Chopra. Foto: SUJIT JAISWAL / AFP Foto: SUJIT JAISWAL / AFP

Nick Jonas og Priyanka Chopra bekrefter forlovelsen

Nick Jonas (25) og Priyanka Chopra (36) skal ha blitt forlovet to måneder inn i forholdet. Nå deler paret bilder av hverandre på Instagram for første gang.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Forrige måned kunne People melde at den indiske skuespilleren Priyanka Chopra (36) ble forlovet med «Disney Channel»-stjernen Nick Jonas (25). Forlovelsen skal ha skjedd under 36-åringens bursdagsfeiring i London.

– De er veldig glade, sa en nær kilde av paret til People.

Har du sett? «Farmen»-par forlovet

Paret har nå bekreftet forlovelsen gjennom Instagram ved å dele bilder sammen med familie og nære, men også av paret som deltar i en hinduistisk seremoni. Forlovelsen ble feiret i Chopras hjemland India.

Saken fortsetter under bildet.

«Den eneste måten å gjøre dette på.. med familie og Gud. Takk for alle ønsker og velsignelser», skriver Chopra på Instagram.

Priyanka Chopra har erfaring som skuespiller, filmprodusent og artist. Hun har også vunnet Miss India. Ifølge IMDb har Chopra tatt 63 skuespill-prosjekter så langt. Skuespilleren har tidligere fortalt at karrièren har vært både ensomt og skremmende.

les også

Terje Formoe giftet seg etter 21 år

VG møtte skuespilleren i London under et pressetreff for to år siden.

– Jeg kaller meg en «selvgjort» kvinne fordi jeg egentlig skulle bli ingeniør. Ingen i min familie har noensinne vært i underholdningsbransjen, sa Chopra til VG den gang.

Saken fortsetter under bildet.

«Fremtidige Mrs.Jonas. Mitt hjerte. Min kjærlighet», skriver Nick Jonas på Instagram.

Ifølge People hadde Nick Jonas stengt av en hel Tiffany-butikk for å finne den perfekte forlovelsesringen.

Fikk du med deg? VG møtte Nick Jonas i Oslo

Jonas-broren var tidligere med i bandet The Jonas Brothers sammen med sine to brødre Joe Jonas og Kevin Jonas. Brødrene ble kjent gjennom «Disney Channel»-filmene «Camp Rock» og hadde sin egen serie på den kjente barnekanalen. I 2013 bestemte popgruppen for å legge ned bandet. Brødrene var også i India sammen med resten av familien for å feire paret.

les også

Henriette Steenstrup ble fridd til på fisketur

«Jeg kunne ikke vært lykkeligere for broren min. Velkommen til familien @priyankachopra. Vi elsker deg», skrev Joe Jonas på Instagram.

Under et VG-intervju med Nick Jonas i 2015, utelukket ikke artisten et comeback med brødrene.

– Jeg vet ikke. Det gjør man aldri. Der og da ville vi gå hver vår vei og drive med egne ting. Men en gjenforening er ikke noe vi har snakket om, men det er klart: Man skal aldri si aldri, sa han til VG, da han besøkte Oslo i forbindelse med promotering av nytt album.

Forlovet: Joe Jonas er forlovet med «Game of Thrones»-stjerne

Nick Jonas har tidligere datet «Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus. Verken Jonas eller Chopra har vært gift tidligere.

Dette er første gangen paret legger ut bilder av hverandre på Instagram.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder