MØTTE HERTUGINNEN: Sigrid Raabe forteller til VG at hertuginne Meghan kalte henne et «friskt pust». Foto: Fredrik Solstad/VG

Sigrid om møtet med hertuginne Meghan: – Hun sa jeg var et friskt pust

OSLO (VG) Et fullstappet Skur 13 hyllet og hedret norsk musikk under årets P3 Gull.

 • Jørn Pettersen
 • Anniken Aronsen
 • Fredrik Solstad (foto)

Artikkelen er over ett år gammel

Lørdag gikk et avårets største musikkfester, P3 Gull - forøvrig den sjette i rekken, av stabelen. Det skjedde på Skur 13 på Filipstadkaia i Oslo. Prisutdelingen hyller den beste norske musikken fra året som har gått - ledet av komiker Herman Flesvig.

Den gjeveste prisen, P3-prisen, ble vunnet av Ina Wroldsen. Cezinando vant pris for årets liveartist, «årets låt» gikk til Sigrid for «Strangers» og prisen for årets nykommer gikk til Boy Pablo.

les også

Radioprofil på Instagram: - Han sa ja!

På den røde løperen dukket det opp en rekke kjendiser i finstasen. Blant andre strålte gravide Jenny Skavlan sammen med ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad.

– Jeg har det veldig fint, er i god form og jobber mye. Jeg hadde et fint svangerskap sist, og det tror jeg det blir denne gangen også. Vi gleder oss veldig, sa Skavlan til VG på den røde løperen.

Se antrekkene her!

VISTE BABYMAGE: Jenny Skavlan lot så vidt babymagen vise i en blå buksedress. Her med ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad. Foto: Fredrik Solstad/VG

Prisvinner Sigrid Raabe (22) møtte mandag kveld hertuginne Meghan av Sussex. Begge var på Royal Variety Performance – Sigrid som utøvende artist, Meghan Markle som showets høye beskytter.

– Hun sa at jeg var et friskt pust og da svarte jeg «likewise», sier artisten, og legger til at hun gleder seg til kvelden.

Ulrikke Falch kom sammen med «Ex on the Beach»-kjæresten Henrik Elvejord Borg. De flørtet vilt og hemningsløst på den røde løperen. De bekreftet forholdet i september, etter å ha vist seg sammen en rekke ganger.

– Vi er veldig, veldig lykkelige, sier Falch til VG.

På plass var også P3s Ronny Brede Aase, som under årets P3-aksjon fjernet både skjegg og hår. Til VG forteller han at han er veldig glad for at håret har vokst så fort ut igjen.

– Min store skrekk var at det ikke skulle komme tilbake igjen, sier han på den røde løperen.

Der var også Line Nelvik, som fikk gjorde store øyne på seerne da hun stilte naken på en rivningskule i 2013. Det ble imidlertid ingen stunt denne lørdagen.

GROR TILBAKE: Ronny Brede Aas er fornøyd med at håret vokser tilbake. Foto: Fredrik Solstad/VG

Les også

Mer om

 1. P3 Gull
 2. Norsk musikk
 3. Musikk
 4. Kjendis
 5. Jenny Skavlan
 6. Sigrid Raabe

Flere artikler

 1. Ina Wroldsen fikk den gjeveste prisen under P3 Gull

 2. Brannvesenet stengte P3-nachspiel

 3. Spellemannprisen: Ruben vant årets låt: – Tror pappa hadde vært stolt

 4. Nordnes om forholdet: – Livet er veldig godt

 5. Hertuginne Meghan hilste på Sigrid Solbakk Raabe

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder