TOK ANSVAR: Justin Bieber er i festivalhumør, men skal ha tent på alle plugger da han så at en mann var i ferd med å overfalle en kvinne. Her avbildet på Telenor Arena 23. september 2016. Foto: Mattis Sandblad/VG

Justin Bieber skal ha slått ned mann som overfalt kvinne

Justin Bieber (24) nyter late dager på festivalen «Coachella». Men festivallivet har ikke bare foregått i fred og fordragelighet.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Hun utpekes som Justin Biebers nye flamme

Popstjernen Justin Bieber er som mange andre store stjerner i disse dager på plass på musikkfestivalen Coachella i California. Og på lørdag skal festivallivet ha blitt i overkant dramatisk for Bieber.

Midt i musikkfesten skal han nemlig ha kommet over en mann som var i ferd med å overfalle en kvinne. Til slutt skal Bieber ha bestemt seg for å angripe mannen.

Ifølge nettstedet TMZ skal mannen ha oppført seg aggressivt og truende, og tatt tak i strupen til kvinnen da Bieber så seg nødt til å gripe inn. Artisten skal først ha gått imellom og skreket til mannen at han skulle la kvinnen gå. Men det var da mannen nektet og ba Bieber «dra til helvete», at bråket virkelig startet.

les også

Frykter svartebørs og falske Eminem-billetter

«Bieber slo mannen i ansiktet og presset ham opp til veggen, slik at kvinnen kom seg unna», skriver det amerikanske nettstedet, som samtidig mener det kunne se ut som den fremmede mannen var påvirket av narkotika.

les også

Selena Gomez slår tilbake mot kroppskritikk

Men dramatikken stoppet ikke helt der: Senere skal nemlig den samme personen ha kjørt etter en SUV som han trodde at Bieber satt i. Han skal til slutt ha truffet siden på bilen mens han skrek Biebers navn.

Ifølge TMZ sier kilder i politiet at hendelsen ikke vil få noen rettslige følger for hverken Bieber eller mannen.

Justin Bieber har vært på Coachella de siste dagene. Mesteparten av tiden har han brukt til å kose seg i godt lag med sine venner.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder