TATOVERING: Fansen reagerer på at Zayn Malik nok en gang kan ha tatovert sin store forelskelse på kroppen, denne gangen er det supermodell Gigi Hadid. Foto: Mike Coppola AFP

Full forvirring rundt superstjernens tatovering

Fansen reagerer på Zayn Maliks nye tatovering. Det kan se ut til at ansiktet til kjæreste og supermodell Gigi Hadid er foreviget.

  • Synne Sanderud

Artikkelen er over to år gammel

Den tidligere One Direction stjernen Zayn Malik har alltid vært kjent for å bære kreative dekorasjoner på kroppen. Nå ser det ut til at superstjernen skal ha tatovert og foreviget supermodell og kjæreste Gigi Hadids ansikt på brystet, skal vi tro fansen.

Husker du : Zayn Malik forsvarer Gigi Hadid etter rasismebeskyldninger

Denne helgen feiret nemlig Zayn sin 25 års dag, og kjæresten tok i bruk Instagram for å rette oppmerksomhet mot bursdagsbarnet. Her la hun ut en boomerang av superstjernen, iført en åpen skjorte.

Reaksjonene fra fansen lot ikke vente på seg. Den nye tatoveringen hans på brystet ligner nemlig veldig på øynene og ansiktet til supermodellkjæresten Gigi Hadid.

På twitter ble nyheten fort fanget opp av fansen, og flere har kastet seg på diskusjonen om den nye kroppskunsten til superstjernen.

Zayn’s new tattoo 👀❤️ https://t.co/qwHhQju8jV
remember when he dated perrie and got a tattoo of her? that was a good time https://t.co/GqxYMtnnSK

Tidligere skal Zayn også ha tatovert ansiktet til sin eks-forlovede, «Little Mix»- stjernen Pierre Edwards på armen. Denne valgte han etter en stund å dekke over. Nå ser det ut til at en ny forelskelse skal ha fått en hedersplass på kroppen hans.

Det kan tilsynelatende se ut til at 25 åringen som forlot den verdenskjente popgruppen One Direction i 2015 liker å ta risiko når det kommer til å forevige sine kjære i blekk på kroppen.

Filmskaper: Derfor sluttet Zayn i One Direction

Les også

Flere artikler

  1. Slutt mellom Zayn Malik og Gigi Hadid

  2. TMZ: Gigi Hadid og Zayn Malik er sammen igjen

  3. Medier: Superparet Gigi Hadid og Zayn Malik blir foreldre

  4. Zayn Malik (25) slettet alle Instagram-bildene sine

  5. Zayn Malik røper hvorfor han ikke lenger er muslim

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder